DC/CW Седмица – 06 + Информация за епизод 100 на „Стрелата“

Описания за новите епизоди на DC сериалите, повече информация за епизод 100 на Arrow и кросоувъра.

Седмиците, изпълнени със сериали на DC и The CW, се редят една след друга, епичното преплитане между тях наближава, а екипите на съответните продукции не спират да ни припомнят. След две седмици, започвайки със „Супергърл“, ще станем свидетели на тричасово телевизионно събитие, наречено „Гражданска война“, вдъхновено от комиксова трилогия от осемдесетте.

Отмъстителите и свръхчовеците ще работят в екип, за да се изправят срещу извънземна раса, позната още като Доминаторите. Те планират да нападнат Земята, тъй като се чувстват заплашени от всичките мета-човеци, създадени след взрива на ускорителя на частици в Стар Лабс. Те целят да изземат тази свръх енергия, за да създадат своя армия. Битката се очертава да бъде по-грандиозна от всичко, на което сме станали свидетели през последните пет години във вселената на „Стрелата“. Какво точно ще означава това за Отбор Стрела? Най-малкото, няколко изненадващи появи на герои от последните сезони.

Тъй като кросоувърът ще включва и стотния епизод на Arrow, това със сигурност ще означава доста погледи назад (препратки) към изминалите години. Наскоро актьорът Стивън Амел (Оливър Куин) спомена, че тези препратки ще започнат още в самото начало на серията. „Стотният епизод на „Стрелата“ започва по много приличен начин: виждаме как Оливър бяга. Той тича в началото на почти всяка премиера, тази година не го е правил, но ще го направи в този епизод.“

Изпълнителният продуцент Марк Гугънхайм пък разкри, че „Всеки, когото можахме да включим в епизода, от гледна точка на подреждане на графици, е в него. А дори някои от тях, които не можеха да се включат по тази причина, все пак успяха.“ Това се вероятно се отнася за актьорите, изиграли ролите на родителите на Оливър, Детстроук и Черното Канарче (Лоръл Ланс).

Имайки предвид, че историята няма да включва нито ретроспекции, нито сюжетна линия около Времевия парадокс, това изказване повдига доста въпроси. Някои фенове смятат, че извънземните ще създадат някакви халюцинации, други са на мнение, че ще станем свидетели на сън, трети пък мислят, че ще пътуваме назад във времето. Амел само заявява, че семейството на Оливър, неговите приятели и врагове ще се появят на много неочаквано място, по много очаквано ретроспективно-погледнато време.

Дори и това да не дава значителна яснота, все пак се разбира, че епизод 100 наистина ще ни изненада. Очаква се точно този епизод да даде очакван край на някои продължаващи проблеми от миналото на сериала. Дори е възможно някои от тези временни завръщания на герои от миналото да се окажат перманентни.

Сега нека се върнем към тази седмица и описанията на новите епизоди на DC/CW епизодите! Тази седмица ще можем да гледаме всички сериали, тъй като „Светкавицата“ се завръща след кратка пауза, за да се присъедини към „Супергърл“, „Стрелата“ и „Легендите на утрешния ден“.

  • Супергърл, 2х06 „Промяната“ излиза на 15 ноември за България

Пазителят се появява за първи път в този епизод, за да помогне на Супергърл, която е с пресушени сили от паразитно извънземно. Мон-Ел обмисля да започне нова кариера, която го кара да осмисли мотивите си. Алекс продължава да се тревожи относно истинността на новата ѝ реалност.

  • Светкавицата, 3х06 „В сянка“ излиза на 16 ноември за България

Уоли Уест започва да получава видения относно миналото му като Кид Флаш. Бари осъзнава че трябва да разкаже на всички останали, че Уоли е умрял като спийдстър в паралелната вселена, за да го опази от доктор Алхимия.

  • Стрелата, 5х06 „Отмъстител“ излиза на 17 ноември за България

Когато две тела на престъпници биват оставени пред полицейския участък, Оливър осъзнава, че има нов отмъстител в Стар Сити. Екипът му се чуди дали трябва да спрат човек, който се опитва да пази жителите на града в безопасност, или такъв, който ги застрашава. Дигъл е разочарован от ситуацията, в която се намира, а Теа се бори на страната на Ланс, след като той признава шокираща тайна.  Междувременно, в ретроспекции, виждаме как Оливър най-после се среща с Константин Ковар.

  • Легендите на утрешния ден, 2х06 „Страна без закони“ излиза на 18 ноември за България

Легендите получават сигнал за времева аберация в Дивия запад. Когато пристигат там, те намират стария си приятел Джона Хекс, който е в беда заради Куентин Търнхил. Екипът скоро разбира, че трябва да спре Търнхил и бандата му, защото той се опитва да завладее запада и да го превърне в беззаконна територия. Рори се вълнува от възможността да бъде отново в Дивия запад, но Сара кара Амая да работи с него, за да го държи под контрол.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |