DC/CW Седмица – 09

Описания и трейлъри за последните епизоди на DC сериалите за тази година.

Утре нов епизод на „Супергърл“ няма да има, но всички останали сериали ще излъчат последните си епизоди за 2016. Както обикновено са рекламирани като „финал на полу-сезона“.

  • Светкавицата: Епизод 3х09 „Настоящето“, излиза на 7 декември за България

ПОради заплахите от нападения на доктор Алхимия и Савитар, Бари не може да се фокусира върху коледните празници и по-специално върху връзката си с Айрис. Решен да ги спре, Бари отива на Земя 3 и се среща с Джей Гарик. Уоли иска да помогне на Светкавицата и разкрива, че през последните дни е тренирал скоростта си с ЕйчАр. Сиско е на път да прекара първата си Коледа без брат си, Данте, и се отварят стари рани.

  • Стрелата: Епизод 5х09, „Това, което остана след нас“ излиза на 8 декември за Бъглария.

След като Прометей напада Къртис, Оливър Куин осъзнава, че мистериозния злодей знае самоличностите на всички членове на Отбор Стрела и че планира да ги убие един по един. Фелисити и детектив Малоун откриват улика, която свързва Прометей с миналото на Оливър.

  • Легендите на утрешния ден: Епизод 2х08, „Начинът в Чикаго“, излиза на 9 декември за България

Легендите попадат в засада от Еобард Тоун, Деймиън Дарк и Малкълм Мерлин. Стайн е пленен, а Сара трябва да реши дали да го спаси, или да победи тримата злодеи, известни още като Легионът на смъртта. Междувременно, Рори има неочакван посетител и не може да реши как да се справи с новата ситуация.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |