DC Седмица – 03

Продължаваме с третата седмица на DC сериалите!

И нашия сайт не беше подминат от хакерските атаки, ширещи се по света през последните 2 седмици, така че се наложи да пропуснем ежеседмичната статия за комиксовите сериали Arrow, Flash, Supergirl и Legends of Tomorrow. Сега обаче продължаваме с третата DC седмица. Ето какво ни очаква в предстоящите епизоди на DC сериалите за The CW!

  • Супергърл

Епизод 2х03, „Добре дошли на Земята“ излиза днес, на 25 октомври за България.

Когато Президентът на САЩ e kdmdokdj, се създава конфликт на интереси относно правата на извънземните в Нашанъл Сити. Супергърл и ДЕО имат за цел да закрилят Президента и да разкрият отговорниците за нападението. Алекс и детектив Маги Сойер започват да разследват, докато Кара издирва наскоро избягалият Мон-Ел, за когото тя се бои, че би могъл да е отговорен за атаките.

  • Светкавицата

Епизод 3х03, „Новите лоши“ излиза на 26 октомври за България.

В следващия епизод на „Светкавицата“ Бари продължава да тренира Джеси и когато се появява нов свръхчовек, Господарят на Огледалата, той ѝ позволява да го придружи. Господарят се е сдружил със свой предишен партньор – Топ, и заедно започват да издирват Снарт, за да му отмъстят. Джеси е достатъчно бърза, за да помага на Бари, но не се подчинява на негова заръка и това довежда до пагубни последици.

  • Стрелата

Епизод 5х03, „Покаяние“ излиза на 27 октомври за България

Оливър и Лайла поемат на тайна мисия за връщането на Дигъл. Фелисити научава и не одобрява. Тобайъс Чърч напада града и тя трябва да реши дали да изпрати новите помощници на Зелената Стрела.

  • Легендите на утрешния ден

Епизод 2х03, „Шогун“ излиза на 28 октомври за България

Нейт открива, че има свръхсили, но по грешка се озовава с Рей във Феодална Япония. След като Сара успява да убеди Амая, че Рори не е убиец, всички започват да търсят Нейт, за да му помогнат да овладее силите си. Той иска да спаси местно селце от набезите на Шогун и армията му от самураи воини. Междувременно, Стайн и Джакс откриват тайно помещение на кораба Уейврайдър, но решават да не споделят за него с другите.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Мисля да приключа със Супергърл – дори не съм сигурна дали ще издържа още 1-2 епизода. Преди беше просто леко лигав (в което няма нищо лошо, стига човек да има време), вече го обърнаха на тежка американска социална пропаганда с елементи от Мъже в черно. Никога не бих гледала такъв сериал – ако първи сезон беше такъв, нямаше и да го погледна.