Есенни изкушения

Трейлъри и клипчета за The Walking Dead, American Horror Story, Fringe.

Лятото свърши, навън вече е студено, а по-голямата част от приятелите ви са грипозни. Картинката може да не е много весела, но пък всяко зло е за добро… С по-късия ден и листопада идват и новите сезони на любимите сериали. Много от тях вече започнаха (само вижте колко разнообразна е седмичната програма), а някои от тях тепърва ще ни изкушават.

Миналата година „Живите мъртви“ бяха леко разочароващи за болшинството от феновете, но тази година сценаристите обещават повече тръпка! Това клипче от първия епизод за трети сезон не е много вдъхновяващо, но вероятно ще подмокри феновете на сериала:

http://www.youtube.com/watch?v=RkJtUHb3dPw

За тези, които не са впечатлени, предлагаме по-нормалната реклама, в която виждаме повече и от култовия за комиксите герой Губернатора:

http://www.youtube.com/watch?v=zkPtoPGM0hI

Продължаваме с ужасите и минаваме на рекламите за „Американска история на ужасите“/“Зловеща семейна история“. Твърде дълго време знаехме само, че в новия сезон ще става дума за лудница. Вече имаме и хубави кадри, които да подплатят загатнатото:

http://www.youtube.com/watch?v=zvWEFhzqQNo

За финал, нещо различно – комикс-трейлър! „Експериментът“ вече се завърна на екраните в САЩ за последния си сезон, но той все още не е свършил. Вижте този трейлър, в който Оливия, Питър, Уолтър и Астрид са последната надежда на човечеството:

http://www.youtube.com/watch?&v=szpS7vrNMqo

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

svetli

Относно The Walking Dead – харесва ми идеята за зомби сериал, евала на Дарабонт, но изпълнението наистина е твърде разводнено. Трябваше HBO да застане зад подобен проект… А Fringe и аз го чакам с нетърпение – откакто ми напомни силно за Краят на вечността на Азимов… 🙂

lokster

Честно казано, надеждите ми нещата в The Walking Dead да се подобрят самного малки.
Като цяло сериала има хубави моменти, но е страшно много разводнен. От втори (пък и от първи) сезон спокойно можех да изгледам първия и последните 1-2 епизода, и нямаше да изпусна абсолютно нищо ключово от историята.
Всичко друго беше някакъв ненужен пълнеж – прекалено много семейна драма и правене-на-нищо.
Изгуби се някой, и после цял сезон го търсят и си изясняват взаимоотношенията… Абе дайте зомбита!!!
Същата работа като във Falling Skies – ужас! Цял сезон бла-бла-бла – отне им цял сезон да стигнат от точка А до точка Б без да се случи абсолютно нищо…
Виж за Fringe чакам със значително по-голямо нетърпение. В началото сериала беше леко несериозен, но последните сезони стана доста интересен. И естествено – ще го спрат… 🙂