Какво да очакваме от новите епизоди на DC-сериалите?

Тази седмица идва финалът на първи сезон на „Легендите“, както и нови страхотни епизоди на „Светкавицата и „Стрелата“.

  • Светкавицата 2х22 „Непобедими“

След като Зуум освобождава армия от мета-човеци от Земя 2, Бари е потресен, когато разбира, че техният лидер е не кой да е, а двойникът на Лоръл Ланс (от другата вселена) – Черната сирена. Междувременно, Уоли се опитва да помогне на Светкавицата и излиза на улиците да се бие заедно с него, което притеснява Джо. Айрис и Хенри са разтревожени относно дали Бари ще се справи срещу Зуум. Епизодът е режисиран от Джеси Уърн, историята е на Грег Берланти и Андрю Крайсбърг, а сценарият – на Брук Робъртс и Дейвид Коб. За нас ще излезе на 18 май.

 

  • Стрелата 4х22 „Изгубени в Потопа“

Следвайки събитията от предишния епизод, Оливър и Дигъл се надпреварват с времето в опит да спасят Теа, докато Фелисити, Къртис и Ноа (гостуващия актьор Том Амандес) се съюзяват, за да спрат Дарк заедно. Епизодът е режисиран от Глен Уинтър и е написан от Браян Форд Съливан и Оскар Балдерама. Излиза на 19 май наше време.

 

  • Легендите на утрешния ден 1х16 „Легендарни“ (Финал на сезона)

След многобройните саможертви, направени от екипа от началото на неговото пътешествие досега, Рип решава, че е време всеки един да определя сам съдбата си и затова ги връща в Сентрал сити няколко месеца след тяхното отпътуване. След като вече са се завърнали към обичайните си животи, всяка една от Легендите ще трябва да реши дали ще пожертва всичко, за да спаси света. Междувременно, Сара посещава баща си, който ѝ доставя новини за сестра ѝ, които разбиват нейното сърце.  Дермот Даунс режисира епизода, историята е на Грег Берланти и Крис Федак, а сценарият – на Фил Клемър и Марк Гугънхайм. Премиерата е на 20 май българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |