Клипчета от Doctor Who, Game of Thrones, The Walking Dead

Зад кадър на пресъздаването на една от най-емблематичните сцени в историята на „Доктор кой“, нов тийзър за „Игра на тронове“ и промо за следващия епизод на „Живите мъртви“.

Както знаете, тази година е юбилейна за „Доктор кой“ – навършват се 50 години от излъчването на първия му епизод. За да се отбележи събитието както подобава, Стивън Мофат и BBC планират специални изненади. Така например, вече се снима биографичен филм за Доктора, който ще припомни някои от най-важните моменти в историята му. Един такъв е първата инвазия на далеците в Лондон. Марк Гатис, който е сценаристът на специалния филм, се е заел да пресъздаде сцената така, че да бъде максимално близо до оригиналната, но същевременно леко модернизирана. Вижте клипчето зад кадър и надзърнете във вътрешността на далеците…

Биографичният филм на Doctor Who ще се казва „Приключение във времето и пространството“ и вероятно ще се излъчи наесен. Преди него, с начало 30 март, ще видим и втората половина на седми сезон.

Горе-долу тогава ще видим и трети сезон на „Игра на тронове“. Все още нямаме пълен трейлър за новите епизоди, но пък имаме ново тийзърче в типичния стил на HBO.

http://www.youtube.com/watch?v=XmBGTqXlpBA

Game of Thrones 3 започва излъчване на 1 април българско време.

Още този понеделник пък ще излезе следващият епизод на „Живите мъртви“. На Рик определено му трябва почивка и това вече е очевидно дори за децата. Но освен съвета на грижовния син, в следващия епизод ще видим и много други важни моменти от сюжета.

http://www.youtube.com/watch?v=88QLZ6Wvots

Промото е от следващия епизод на The Walking Dead – те излизат всеки понеделник, а последният, 16-ти, ще излезе на (няма лъжа, няма измама) 1 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Неделчо Ласков
Nedelcho_Laskov

Яко! Обаче нищо не разкриват за предстоящата втора част на седми сезон…