Клипчета от Dredd, AHS и Hansel & Gretel

Вижте предисторията на Ма-ма от „Съдия Дред“, актьорите от „Американска история на ужасите: Лудница“ и трейлъра на „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“

Ако си падате по комикси или по Лена Хеди, вероятно ще ви е интересно да видите предисторията на нейната героиня Ма-ма в „Дред 3D“. Във въпросната комиксова адаптация тя играе лошата, която се сдобива с власт над престъпния пост-апокалиптичен свят чрез нова дрога:

Ако сте фен на „Американска история на ужасите“ и сте очаквали досега да сме разбрали повече за сюжета на втория сезон, вероятно сте останали разочаровани. Ние все пак ще се опитаме да ви утешим с това клипче, в което ще видите актьорите от новите серии в ролите си, а нищо чудно и това да са началните надписи за тази година. Акцентът неслучайно пада върху Джесика Ланг:

За финал – трейлър на нова киноадаптация на популярна детска приказка! Тук обаче не става дума просто за леко преиначаване на позната история, а за нещо малко по-ново. Хензел и Гретел вече са пораснали и са станали ловци на вещици и зли свръхестествени същества. Те са придобили усет за готини оръжия и склонност към проливане на вещерска кръв. Във филма, който излиза догодина, те ще се изправят срещу най-голямото си предизвикателство, откакто са попаднали в захарната къща от приказката…

Dredd 3D излиза на 28 септември, новият сезон на American Horror Story започва на 5 октомври, а Hansel and Gretel: Witch Hunters тръгва по кината на 25 януари догодина.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.