Клипчета от Suicide Squad, Wonder Woman, Pride & Prejudice & Zombies

Трейлър за „Самоубийственият отряд“, тийзър за „Жената чудо“ и промота за „Гордост и предразсъдъци и зомбита“.

Днешният ден беше интересен откъм нови трейлъри, особено за феновете на DC Comics. Трите им дългоочаквани адаптации на обичани поредици от графични новели наближават и вече имаме повече информация за по-късните две (трейлъра за „Батман срещу Супермен“ вече го гледахме).

Най-интересен изглежда „Самоубийственият отряд“. Въпреки очевидните прилики с „Пазители на галактиката“, филмът изглежда сякаш ще вдъхне нов живот (и най-вече цвят!!) в комиксо-филмовата вселена на DC. Най-накрая кадри с нещо повече от нюанси на сивото и чувство за хумор у персонажите. Зрителите, които се опасяваха, че всички филми от тази вселена ще бъдат претенциозни и сухарски, могат да се успокоят, защото забавлението в Suicide Squad изглежда като да е на ниво.

 

Феминистките също могат да ликуват, защото най-накрая ще има самостоятелен филм за супергероиня! Гал Гадот вече събра погледите като бъдещата жена чудо, а сега направо ги прикова към себе си в новия тийзър за лентата, в която тя ще играе единствената главна роля (вместо да е само притурка на Батман и Супермен). Снимките все още текат, като сюжетът ще се развива през Първата световна война. Самата жена чудо пък е потомка на амазонките от остров Темискира и е едновременно женствена и непобедима.

 

Завършваме с още бойни мацки, но тези са без особени претенции за сериозност – „Гордост и предразсъдъци и зомбита“. Много стискаме палци на този филм да е интересен и забавен, защото нестандартното вече го има. Героините тук ще преодолеят своите предразсъдъци и ще се бият за живота, за семейството, за дома и за любовта, а мъжете само ще си мечтаят да ги получат за съпруги…

 

Съвсем скоро ще гледаме Pride and Prejudice and Zombies – на 5 февруари, Suicide Squad излиза на 5 август, а Wonder Woman – на 23 юни 2017.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Suicide Squad ще е филма, но сякаш можеше да вкарат и някой от добрите за цвят 😉

Мира

Репликата с гласовете беше готина

Миро

Нито едното не ме интересува… ама ‘ич 🙂

рин

Suicide squad цепи 🙂 жената „чудо“ не треа се коментира, крадената българска история на амазонките, дето нямат общо с гърците…

Иван Стамболийски
infi

Wonder Woman aka Zina?