Клипчета за Heroes Reborn, Fear the Walking Dead, Supergirl

Дългоочакваните телевизионни проекти показват повече от себе си.

Чакате ли с нетърпение продължението, разклонението и тв-адаптацията от заглавието на статията? Докато „Супермомиче“ все още изглежда като доста рисково начинание, нямащо общо с останалите супергерои като атмосфера, „Страхувайте се от живите мъртви“ и „Герои преродени“ се очакват с доста голям интерес. Нека видим как всеки от тези проекти се промотира в началото на лятото, въпреки че ще започне най-рано есента.

Heroes Reborn вече събра интересен каст от стари и нови лица, които са акцент в трейлъра, заедно с мрачния саундтрак. Личи си, че заснетите кадри още са много малко, но явно от телевизията нямат търпение да покажат и малкото готов продукт на публиката, жадна за новини около възраждането на един от любимите й сериали. Хората със свръхестествени способности се крият, набедени за терористичния акт в Одеса, Тексас, опустошил града. Сред най-бдителните за „герои“ са Люк (Закари Леви) и Джоан (Джудит Шекони), които имат да отмъщават за трагична загуба. Герои обаче все още има – като тийнейджъра Томи (Роби Кей), Емили (Гатлин Грийн), Малина (Даника Ярош) и Мико (Кики Сукезане), която търси баща си. Тези и други нови герои ще пресекат пътищата си с ветерани като Хиро Накамура, Мохиндър Суреш, Мат Паркман, Хаитианеца и Ноа Бенет.

 

„Страхувайте се от живите мъртви“ обещава да ни върне към началото на инфекцията, довела до мрачния свят в хитовия сериал „Живите мъртви“. Сюжетът ще се развива в Лос Анджелис и ще се фокусира върху Травис, разведен учител, Мадисън, също учителка, и децата й – бившия наркоман Ник и амбициозната Алиша.

 

За да омекоти недоволството на феновете на супергерои от Марвел и Ди Си Комикс, Глобал е пуснал нов трейлър на „Супермомиче“, в който се акцентира върху екшъна. Новият комиксов трансфер от Криптон е трябвало да пристигне на Земята преди Супермен, но се е оказала въвлечена във Фантомната зона, където времето тече различно. Вече на Земята, тя е отгледана от приемно семейство и е станала асистентка на медиен магнат, но идва моментът, в който ще трябва да покаже, че е много повече от обикновено момиче.

 

Heroes започва на 24 септември, Fear the Walking Dead се очаква през август, а Supergirl – на 26 октомври.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

vorlon

до Спиро…Не са бездарници,не ги обиждай…Отивай в други сайтове,като не ти харесва тука….Марш….

Спиро

Искам да попитам защо killjoys го няма в календара някой ще отговори ли от измисленият ви екип бездарници?