Купища трейлъри от Суперкупата: Филми

Guardians of the Galaxy vol. 2, Logan, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Ghost in the Shell, Life, Wonder Woman, A Cure for Wellness.

Този уикенд в САЩ се проведе най-гледаното събитие на годината – финалите на Суперкупата по американски футбол. Шоуто е грандиозно, а бизнесът дава мило и драго (измервано в стотици хиляди долари) да покаже рекламата си на него, възползвайки се от десетките милиони погледи, приковани към екраните. Ето защо и традиционно по това време излизат най-много трейлъри. Вече ви показахме този към „Трансформърс: Последният рицар“, тъй като той беше пуснат най-рано. Сега е време за останалите. Между тях пък има и примеси с други трейлъри, пуснати съвсем скоро – неизвестно защо, тъй като рискуват да останат незабелязани в навалицата. Ние обаче не пропускаме нищо, така че гледайте:

 

Започваме с може би най-вълнуващия филм от предстоящите, „Пазители на галактиката 2“. Реакциите към бебето Грут и неутихващата слава на първия Guardians of the Galaxy гарантират още по-голям успех на втория. Златистата от трейлъра е Айеша, злодейката на филма, която ще наеме нашите герои, за да се справят с гигантска сепия. Излиза на 5 май 2017.

 

Комиксовата одисея продължава с „Логан“, първият филм за пълнолетни с Върколака в главната роля (и вероятно последен, поне с Хю Джакман в актьорския състав). Тонът отново е мрачен, а маркетингът набляга на факта, че е с R-рейтинг. Поредното доказателство, че ако доскоро студията бягаха от такава оценка като дявол от тамян, „Дедпул“ доказа, че тя може и да привлича зрители като едно от конкурентните предимства. Премиерата е на 3 март.

 

Доста по-забавна ще бъде петата част на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ (по някаква причина от Дисни са решили да сменят името за международната публика, към която спадаме ние), макар че и този трейлър има подобна атмосфера. В него почти не виждаме Джак Спароу, но пък забелязваме много от завръщащите се в поредицата лица, включително това на Орландо Блум, чийто герой жертва живота си в третия филм, поради което сега е значително погрознял. Чакаме филма на 26 май.

 

Най-странна реклама определено извади „Дух в броня“. Макар и без много нови сцени, както и без да разкрива много от сюжета, филмът със Скарлет Йохансон продължава да трупа интерес с нестандартния си маркетинг. Премиерата му е на 31 март.

 

Почитателите на твърдата фантастика пък несъмнено ще се заинтригуват от „Признак на живот“, в който Раян Рейнолдс, Ребека Фъргюсън и Джейк Джиленхол ще се борят със злонамерено извънземно, намерено в космоса. Заплахата за унищожение на живота на Земята определено може да скапе купона на тези космонавти. Филмът излиза на 24 март.

 

От големите заглавия, „Жената чудо“ също пусна трейлър съвсем наскоро. Той обаче е нов само на думи, защото показва стари кадри – може би затова не е част от Суперкупата. Фокусира се върху решението на Даяна да се включи в Първата световна война и да защити света. Премиерата е на 2 юни.

 

За финал – A Cure for Wellness също е с реклама от Суперкупата (което е малко озадачаващо, защото там се рекламират само най-големите блокбъстъри). Този филм определено е в обхвата на радара ни, тъй като изглежда страшен и доста шантав. Припомнете си какво сме писали за него и стискайте палци да намерите легален начин да го гледате, като имате предвид, че излиза в САЩ на 17 февруари. Ето и още една рекламка:

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |