Нов трейлър за Guardians of the Galaxy 2, бг-трейлъри за Transformers 5, Legend of the Sword

Кината ни чакат.

В тази статия ще ви покажем сбор от новите тв-реклами на „Пазители на галактиката vol. 2“, както и преведените сравнително нови трейлъри на „Трансформърс: Последния рицар“ и „Легенда за меча“.

Най-вълнуващият от тези филми определено е Guardians of the Galaxy vol. 2, затова започваме с него. Промоционалната кампания тече с пълна сила и изобилства от материал за феновете. Сякаш нямаме достатъчно причини да сме надъхани. Последните благинки включват кратки телевизионни спотове, всеки от които се фокусира върху един от персонажите. Ако искате да видите как бебето Грут се бие с бебета-динозаври, а Небула бърка думи, то този трейлър е за вас! Впрочем, официално е обявено, че Джеймс Гън ще бъде режисьор и на третия филм. По-добре нещата не могат да се развият. Филмът излиза скоро – на 5 май.

Ето и една бонус реклама, качена преди 3 часа в канала на Марвел:

Преди 5 дни излезе вторият трейлър към петия Transformers. Антъни Хопкинс отново е център на маркетинговата кампания, редом с вече лошия робот Оптимус Прайм. Дразнещото момиченце е на заден план, за да има повече сцени с разрушения на фона на епичен санудтрак. Ако човек не знае колко безбожно тъпи са предишните филми, а и продукциите на Майкъл Бей като цяло, би си помислил, че има шанс „Трансформърс: Последният рицар“ да се окаже добър. Дали той ще издигне поредицата на нова висина или ще продължи да копае дъното, рано е да се каже, но при всички положения на Земята й се пише лошо… Излиза на 23 юни.

Последният трейлър в статията е за поредната интерпретация на легендата за крал Артур. Тя е на Гай Ричи и ако досега не ви е изглеждала нестандартна, то след тази реклама определено ще я почувствате като нещо нетипично, което има смисъл да се изгледа. Ричи винаги се е славел като режисьор, обичащ странното, но тук това се подчертава особено дебело. За режисурата нямаме съмнения, дано само и сценарият да си заслужава! Излиза на 12 май.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |