Нови клипчета от Resident Evil, Spiderman, Brave

„Заразно зло 5“, „Невероятният Спайдърмен“ и „Храбро сърце“ пуснаха интересни рекламки.

Продължаваме да следим рекламните кампании на очакваните филми по кината за втората половина на тази година. Традиционно силните в промоцията си The Amazing Spider-Man и Brave отново се отчитат с по нещо интересно, а техния пример се опитва да последва и Resident Evil: Retribution.

Всеки, който е гледал нещичко от „Храбро сърце“, вече би трябвало да знае, че анимацията ще бъде доста забавна. Пиксар пуснаха още 4 клипчета, които да ни убедят в това, като ние ще ви покажем най-добрите 2:

Въпреки че и така са забавни, сигурни сме, че ще изглеждат още по-добре в контекста на самия филм.

Спайдърмен пък, или по-точно д-р Конър, продължава с готините клипчета, в които зрителя се вкарва в атмосферата на филма. Миналия път ви показахме поканата на очарователния д-р Конър да се присъедините към Оскорп в изследването на генома и прекрачването на границите на научно възможното. Днес забелязваме, че докторът е позагубил от чара си, и стигаме до извода, че май е попрекалил с експериментите… върху себе си:

Добрият доктор не е далеч от трансформацията в ужасяващ гущер, с който нашият Човек-паяк да се пребори.

На същия принцип се опитва да подейства и Алис от „Заразно зло: Възмездие“. За съжаление, не й се удава. По принцип на маркетолозите зад „Заразно зло“ пишем 6+ заради оригиналните тийзъри, които пускат преди почти всеки филм. Този път обаче слагаме тлъста черна точка в тефтера на тяхната страница заради следното клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=QGfFFwpQ8Rk

Алис и водещата от Ъмбрела ни вкарват в атмосферата на филма със задочен спор за истинността на смелите корпоративни визии. Двете обаче не са се усетили, че ние вече сме гледали цели 4 филма от поредицата и добре знаем какво причинява Ъмбрела. Не се казва или показва абсолютно нищо ново или изненадващо, нищо, с което да се допринесе за очакваното преживяване от филма. Тук май са се опитали да копират от „Спайдърмен“ и „Прометей“, но определено не им се е получило. Да се надяваме, че няма да станем свидетели на същата липса на оригиналност и мисъл в самия филм. Е, всъщност знаем, че надеждите ни няма да бъдат оправдани, но въпреки това ще отидем да го гледаме, просто защото се кефим на поредицата. По този случай ви черпим и с едно бонус клипче, макар че в него, освен странната песничка в началото, няма сцени, които да не сме видели в тийзъра.

Resident Evil: Retribution излиза на 14 септември, The Amazing Spider-Man – на 6 юли, а Brave – на 3 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |