Нови трейлъри на „Жената в черно“, „Джон Картър“ и „Призрачен ездач 2“

Три от най-очакваните заглавия за началото на 2012 могат да се похвалят с нови рекламни клипчета.

Дългоочакваният призрачен филм на Даниел Радклиф „Жената в черно“ вече има няколко трейлъра, но от още не боли. В тази по-раздвижена телевизионна реклама виждаме отново сцени от предишните трейлъри, но и някои нови елементи, задълбаващи в мистерията на Жената в черно:

„Жената в черно“ разказва за младия овдовял адвокат Артур Кипс, чиято скръб по починалата млада негова жена застрашава кариерата му. Той е изпратен в отдалечено село, за да оправи документите на наскоро починал ексцентрик. Скоро след пристигането му, обаче, става ясно, че всички в селото пазят страшна тайна. Кипс научава, че къщата е опитавана от призрака на жена, която е решена да намери това, което е изгубила приживе. Никой не е предпазен от ужаса на нейното отмъщение, дори децата.

Подобие на призрак има и в „Призрачния ездач 2“, но там той вместо да тормози горките хорица, направо се изправя срещу Дявола. А когато не пикае огън, Призрачният ездач (Никълъс Кейдж) обожава да взривява разни неща и да убива хората на пътя си по мъчителни, но зрелищни начини:

Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“ заварва демоничния войн Джони Блейз да води самотен живот в Източна Европа, неспособен да контролира проклятието си да бъде ловец на души за Дявола. Пред него обаче се появява шанс за спасение – монахът Моро му възлага мисията да спаси малко момче от това да стане човешкият приемник на Сатаната. Въпреки че не му харесва идеята да позволи на Призрачния ездач отново да поеме контрол над тялото му, Джони се съгласява и намира силата да стане истински герой.

Герой, но с по-малко кървища (поне на екран) и на друга планета е и Джон Картър (Тейлър Кич). Доста отскоклив за обикновен човек на Марс, героят се представя отново в две телевизионни реклами:

http://www.youtube.com/watch?v=_iWCbpsJ2Pc

http://www.youtube.com/watch?v=_Cp5jJe5VDE

Умореният от войни армейски капитан Джон Картър се озовава пренесен на Марс, където се въвлича в епичен конфликт между хората и местните жители. В свят на прага на унищожението, Картър преоткрива своята човечност, когато в ръцете му попада съдбата на народа на Барзум.

The Woman in Black излиза на 3 февруари по света и на 30 март в България, Ghost Rider: Spirit of Vengeance се очаква на 17 февруари, а John Carter – на 9 март.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

На скоро отново гледах Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението“ и страшно много ми харесва, може би заради самите актъори, иначе филма не е кой знае какво имайки предвид в момента какви се правят.Но самият сюжет как заварва демоничния войн Джони Блейз да води самотен живот в Източна Европа, неспособен да контролира проклятието си да бъде ловец на души за Дявола. Пред него обаче се появява шанс за спасение – монахът Моро му възлага мисията да спаси малко момче от това да стане човешкият приемник на Сатаната е страхотен, добре обмислен и написан.Силно се надявам да има още поне една част.

Нека изкажа и мойте добри впечатления от филма „Жената в черно“, който разказва за младия овдовял адвокат Артур Кипс, чиято скръб по починалата млада негова жена застрашава кариерата му. Той е изпратен в отдалечено село, за да оправи документите на наскоро починал ексцентрик. Скоро след пристигането му, обаче, става ясно, че всички в селото пазят страшна тайна. Кипс научава, че къщата е опитавана от призрака на жена, която е решена да намери това, което е изгубила приживе. Една наистина фантастична история и започнете ли да гледате филм ще спрете и да мигате, толкова е завладяващ, добре направен и актъорите играя безупречно.

Много ти благодаря за хубавата статия и за предоставените клипове в нея.Наистина в тази по-раздвижена телевизионна реклама виждаме отново сцени от предишните трейлъри, но и някои нови елементи, задълбаващи в мистерията на Жената в черно.Все още не съм го гледала филма, но чета все добри отзиви.Призрачният ездач , който в главната роля отново е с Никълъс Кейдж обожава да взривява разни неща и да убива хората на пътя си по мъчителни, но зрелищни начини, но честно казано тази последна част не ми допадна много много.

Филма на Даниел Радклиф „Жената в черно“ е изключителен, с много добър сюжет. Гледах го на кино, определено си заслужава.

Джон Картър е най-приемлив за мен. Не обичам много ужаси и филми с духове, за това дори не искам и да гледам жената в черно. Веднъж се излъгах да гледам подобен филм на кино и имаше билети само на 1 ред – кошмар! Призрачния ездач е друго нещо, пък и Никълъс Кейдж играе в него. Но както казах Джон Картър ми е най по душа, защото е приключенски, малко фентъзи и както казваш с по-малко кръв!

Призрачен ездач 2 най ме кефи 🙂