Нови трейлъри за What Happened to Monday, IT, Flatliners

Вижте още от „Какво се случи с Понеделник?“, „То“ и „Линия на смъртта“.

И в отпускарския сезон, дори съвсем малко след Comic-Con, излизат трейлъри. Отново събрахме трите най-нови сред интересните предложения, които трябва да видите.

Нуми Рапас ще играе седемзначки в антиутопично бъдеще, където на хората им е позволено да имат само по едно дете. Вече разискахме общите черти на What Happened to Monday c Orphan Black и стигнахме до извода, че проектът има потенциал да се окаже интересен. Новите кадри от предстоящия филм показват повече от екшъна и съспенса, които явно ще присъстват в историята в прилични дози. „Какво се случи с Понеделник“ ще излезе по Нетфликс на 30 август.

Мнозина намират следващата адаптация на „То“ за още по-интересна. Въпреки че първият трейлър не можа да ни грабне, този изглежда доста по-успешен и определено привлича вниманието. Пениуайз вече не се крие от маркетинга, а се показва в пълния си блясък. Дано и този филм успее да причини на неподготвената си публика също толкова кошмари, колкото и телевизионната версия с Тим Къри от недалечното минало. It излиза по кината на 8 септември.

Другият обещаващ филм, който излиза в близко бъдеще, е новата версия на „Линия на смъртта“ с Нина Добрев. Там обаче новият трейлър не предлага нещо повече от първия, дори по-скоро създава впечатление за пореден хорър и ненужен римейк. Все още нямаме кадри с Кийфър Съдърланд, който ще се върне в ролята си от предишния филм, така че появата му явно ще бъде кратка и недотам смислена. Flatliners излиза на 29 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |