Новите сериали на Syfy за 2014

Кадри от различните продукции и тв-реклама на Ascension.

Колкото и да сме били разочаровани преди, винаги сме развълнувани и изпълнени с очаквания, когато фантастичната телевизия на САЩ Syfy обяви нови сериали. Съвсем скоро те пуснаха реклама с кадри от всички най-интересни проекти за 2014. Част от тях вече видяхме, част от тях едва започнаха, а друга част ще дойдат наесен. Пробвайте да разпознаете кое откъде е.

Defiance и Dominion са най-стабилно представени, но някои от кадрите и репликите са от предстоящите 12 Monkeys и Ascension, може би дори от The Expanse. Dominion вече излъчи първия си епизод, като зрителските реакции са по-скоро позитивни, а критическите – балансирани между позитивни, негативни и средни. Предстои да видим как ще се развие пост-апокалиптично религиозният сериал, но с още по-голямо нетърпение чакаме космическите сериали.

Корабът, който видяхте към края на трейлъра, принадлежи на Ascension. В него живеят колонизаторите, изпратени през 1963 година да заживеят на чужда планета. Те вече са изминали половината път, когато убийство на борда ги разтърсва и ги кара да се запитат за това какво всъщност правят там. Специално за този минисериал има и нов трейлър. Няма много нови сцени, но изглежда обещаващо.

Припомняме и за другите два сериала, които ще видим още тази година. 12 Monkeys ще интерпретира по нов начин концепцията на филма, в който пътешественик във времето пристига в нашия свят от пост-апокалиптичното бъдеще с мисия да открие източника на смъртоносна чума, която в бъдеще ще намали рязко населението на планетата. The Expanse пък е ситуиран 200 години напред в бъдещето, когато изчезнала млада жена събира закоравял детектив и капитан на кораб-ренегат в един екип, който се отправя на мисия из Слънчевата система да я намери и да разобличи най-голямата конспирация в човешката история.

Другите поръчани от същата телевизия сериали, за които сме ви говорили, като Killjoys, Olympus и Z Nation вероятно ще започнат през 2015 г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

Вярно че е от Съпротива; мислех, че са само нови кадри, а и не съм обърнала голямо внимание на корабите от този сериал 🙂 http://corpseloot.com/wp-content/uploads/2013/04/m_definancetrailergab56.jpg

Miro

Аз пък за The Expense не видях нищо за тази година да излиа, същност май е той за догодина ама ще видим … 🙂

Петър Атанасов

@Петя – Мисля си, че е от „Съпротива“ първи епизод – там нямаше ли един подобен разбиващ се кораб? А може и тотално да греша и да е нещо от новите 🙂

@Миро – Ако е зимата, значи по-скоро ще е януари догодина (както беше хеликс). Но може и да са си го предвидили за 2014, просто да не са го включили в този трейлър, защото нямат нищо готово.

miro

Всъщност за Zнацията четох, че щяла да излиза тази есен -зима, някъде Ноември 🙂 . Като цяло съм доволен, няма все още шоу точно по НАШИЯ вкус / може би Пределите/ но дано наистина да продължават в този дух и да почнат да си оправдават името вече. … 🙂

Петя Ивайлова
petia84

На 29-тата секунда от първото видео, се разбива един космически кораб – интересно от кой сериал е тази сцена?