Обобщение на събитията от Comic-Con 2013: Филми

Новини за Игрите на глада, Робокоп, Играта на Ендър, Планетата на маймуните, Супермен, Батман, Лигата на справедливостта, Отмъстителите, Х-мен, Спайдърмен, Х-форс, Годзила, Уоркрафт, Ридик, Седмия син, Снегопробивач, Гравитация, Ръбът на утрешния ден.

Вече ви разказахме всичко, което се случи около сериалите от любимия ни жанр на Comic-Con 2013. Време е да обобщим събитията и от света на киното!

Един от най-чаканите филми за тази година е продължението на „Игрите на глада“. Без повече увертюри, представяме ви трейлъра към The Hunger Games: Catching Fire и то с български субтитри!

Тези, които не са могли да присъстват на конвенцията, най-много ще се зарадват на вниманието, което са им отделили продуцентите на Робокоп. Направен е сайт на Омникорп, която ще създаде и роботизирания полицай от филма. На http://www.omnicorp.com/ ще намерите различни програми и уреди за борене на престъпността, създадени от технологично напредналата корпорация, както и покана да се включите в програмата им. За присъстващите на Comic Con пък е бил прожектиран трейлър, който обаче не е пуснат в интернет.

„Играта на Ендър“ показа няколко плаката и трейлърчета, а Харисън Форд похвали материала за адекватно засегнатите социални теми и далновидността на автора на оригиналната творба. Плакатите можете да видите по-долу (цъкнете за по-голям размер):

Наближава продължението на новия „Възходът на планетата на маймуните“, а именно „Зората на планетата на маймуните“. Показан и са кадри от филма, един от които е пуснат и за простосмъртните, неприсъствали на презентацията. В него виждаме Цезар, който отново ще е център на сюжета, но този път като лидер на маймунското общество, а също съпруг и баща. Очакваме филма през юли 2014.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.