Описания и трейлъри за финалите на „Arrow“ и „The Flash“

„Светкавицата“ и „Стрелата“ ще се завърнат с нови серии чак наесен.

Финал на сезоните на Arrow и The Flash.

Телевизионният сезон идва към края си и с него временно ще приключат останалите два сериала на споделената DC-телевизионна вселена – „Стрелата“ и „Светкавицата“ Какво ще се случи във финалите на сезоните и на двата сериала можете да научите тук:

  • Светкавицата 2х23 „Надпреварата на неговия живот“ (Финал на сезона)

След като Зуум разкрива истинският си план, Бари се зарича да направи всичко необходимо, за да го спре. Епизодът е режисиран от Антонио Негрет и е написан от Арън и Тод Хелбинг. Премиерата е на 25 май 2016 за България.

  • Стрелата 4х23 „Схизма“ (Финал на сезона)

Оливър си партнира с неочаквана сила в опит да спре Дарк и магията му веднъж завинаги. Епизодът е режисиран от Джон Беринг, с история на Грег Берланти и сценарий на Уенди Мерикъл и Марк Гугънхайм. Премиерата е на 26 май 2016 за България.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

miro

Холивуд даде зелена светлина за филм по „Бойна звезда: Галактика“ !!!!!

Нед Недев

Е не, последните 5 епизода на Стрелата бяха страхотна простотия. Къде е логиката в това да искаш да унищожиш града/света, да хванеш тези, които ти пречат в неподвижно състояние, да убиеш единия от тях и останалите да ги пуснеш? В последния епизод светнаха очичките на Оливър, направиха една смешна битка и всичко приключи. Вярно, че е супергеройска продукция, ама все пак…