Определи света си, осмели се да живееш в техния!

Повече информация за есенните сериали на The CW.

Днес американската телевизия „CW“ ни представи програмата си за идната есен. Със стил!

Изглежда няма значение дали искате да гледате сериали със супергерои, хладнокръвни вампири, ловци на свръхестествени създания или просто желаете да се насладите на едночасова комедия, за вас винаги ще има място в програмата на „The CW“. Лозунгът в рекламното видео на Upfont-събитието гласи „Определи света си. Осмели се да живееш в нашия!“ и макар да не съм сигурен какво точно значи първата от двете части, мисля, че е особено подходящо за точно тази телевизия. Защо ли? Най-малкото, ако се захванеш да гледаш всичките 5 сериала, които са базирани на DC комиксови герои например, едва ли не започваш да живееш в един нов свят. А за това наистина се иска смелост! В тази публикация няма да наблегна на лошите страни на сериалите на The CW, макар че всички знаем, че ги има. Напротив – ще се фокусирам над това, което ни предстои да видим от телевизията през следващата есен. На първо място идва програмата.

Вторниците ще бъдат заети от:

„Супергърл и „Непорочната Джейн“

Всяка сряда ще гледаме:

„Светкавицата“ и „Няма утре“ (Нов сериал за телевизията)

В четвъртъците ще има:

„Стрелата“ и „Честота“ (Нов сериал)

Всеки петък –

„Легендите на утрешния ден“ и „Свръхестествено“

И в събота –

„Дневниците на вампира“ и „Шантавата бивша приятелка“

Както виждате, поне по една фантастика на вечер. Телевизията мести „Свръхестествено“ отново, вече не знам за коя година, но на сегашното място на сериала застава един от новите проекти, за които можете да прочетете повече тук. Друго съществено нещо в програмата е денят и часът на „Супергърл“. Феновете на сериала в Щатите няма да се налага да мислят допълнително кога да си пуснат телевизията, защото въпреки смяната на мрежите, сериалът е по едно и също време и в един и същ тайм слот. На събитието за обявяването на новата програма е излъчен и тийзър-трейлър, в който всички останали герои приветстват Кара в екипа. Можете да го изгледате от тук:

Президентът и бордът сигурно са решили, че ако сложат най-новите си сериали (No Tomorrow & Frequency) след двата си най-големи хита („Светкавицата“ и „Стрелата“), рейтингите ще се задържат на прилично ниво, но за нещастие разположението не е всичко. Трейлърите и „първите погледи“ обаче изглеждат доста обещаващи, дори за нефантастиките. За нашия сайт е важен този на „Честота“:

За да може обаче CW да предложи толкова цветна програма, са необходими някои жертви. Не е обявено кога ще се завърне „Аз, зомбито“, а „Древните“ е изтеглен до януари, за да започне с нова сайфай драма, наречена „Ривърдейл“. „100-те“ се очаква да се завърнат през пролетта. Прекратени са само два сериала, които нямат общо с фантастика – „Значителна майка“ и „Под карантина“.

За да се фокусира малко повече на супергероите си, в канала на телевизията е качен и още един тийзър, в който няма нови кадри, но за сметка на това е направен чудесно!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |