Syfy обявява 3 нови сериала

Още нови сериали ще ни предложат от американската Syfy.

След бурна година, в която американският телевизионен канал за фантастика Syfy спря „Старгейт: Вселена“ и обяви край за „Еврика“, се оказа, че кабеларката е отбелязала големи успехи в рейтингово отношение. Марк Щерн обяви, че рейтингите за третото тримесечие на тази година са най-големите в историята на телевизията, като се възползва от възможността да обяви и факта, че телевизията се ангажира с цели три нови сериала – Ghost Projekt, Seeing Things и неозаглавена драма от създателя на „Алфи“ Робърт Х. Уолф.

„Призрачен проект“ се базира върху комикс със същото име от Джо Харис и Стийв Ролстън. Главните герои в свръхестествената драма са агентка от КГБ – Аня Романова и оръжеен специалист от САЩ – Уил Хейли. Двамата са принудени да работят заедно слд като опасно оръжие от Студената война попада в погрешни ръце в отдалечена сибирска лаборатория. Сериалът ще се продуцира от CBS Studios, като сценарист и продуцент е Ерик Матю, а Анди Борн и Ерик Гитър са изпълнителните продуценти.

В „Да виждаш неща“ полицай се среща с жестока и трагична смърт. Той се връща в спектрална форма, посветен на това да реши случая, по който е работил. За съжаление, единственият, който може да види духа му, е странен човек, преследван от халюцинации, които чак сега разбира, че са повече от продукт на въображението му. Дейвид Стак („Заподозреният“) и Гейбриъл Стантън („Хейвън“) ще са продуценти и сценаристи на този сериал, а Скот Розенбърг и Робърт Корт („Арахнофобия“) ще са изпълнителни продуценти.

Накрая идва ред и на най-интересния проект, който всички се надяваме да върне модата на научната фантастика в космоса. Става дума за неозаглавения проект, който ще разказва за живота в Обединената Демокрация и групата хора и транс-хора, изпратени на Звездния защитник (Starship Defender) да въдворяват ред и правосъдие в галактиката. Уолф е привлечен и като сценарист, и като изпълнителен продуцент.

Радостната новина идва след рейтинговия успех на летните сериали „Хейвън“, „Хранилище 13“, „Еврика“ и „Алфи“, всички от които ще се завърнат догодина. Все още няма новини обаче по въпроса дали телевизията ще включи и The Communion Letters в арсенала си. С толкова нови проекти сериалът ще намери своето място в програмата на Syfy по-трудно, но мисията далеч не е невъзможна.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |