Трейлъри за три филма, които няма да видите по кината

Чернокож магьосник предизвиква жанра в Sleight, зомби-курорт обещава кървища в The Rezort, а британски младеж става супергерой в iBoy.

Много от хубавите филми, които се правят по света, не стигат до широко разпространение в кината. Това обаче не означава, че ние можем да си позволим да ги пропуснем или игнорираме. Тази седмица излязоха три трейлъра за интересни продукции – нека ги видим!

Започваме с „Ловкост“, който направи премиерата си на фестивала Сънданс миналата година и си заработи позитивни ревюта. Сравняват го с „Хроники“, защото предлага нещо оригинално и младежко в достатъчно разработен жанр, както и с „Железния човек“… тук вече не знаем защо. Става дума за млад уличен магьосник, който е оставен да се грижи за малката си сестра след като родителите му умират. За да запази покрива над главите им, той се захваща с незаконни занимания. Когато се набърква твърде дълбоко, сестра му е отвлечена и той е принуден да използва магията и брилиантния си ум, за да я спаси. Премиерата в САЩ е насрочена за 7 април, а за у нас няма информация, но има шанс да го видим на някой фестивал.

Ако обичате филми със зомбита и ви харесва „Джурасик парк“, то пробвайте „Курортът“, известен още като „Поколение Z“, който е практически комбинация от двете, но по-евтина. В него светът е преодолял зомби епидемия и се е върнал към нормален живот. Младежите обаче започват да се чудят как е живяло предишното поколение, трепейки немъртви хора. За тяхното образование и за забавление на всички останали е създаден Курортът – остров, където зомбитата бродят на свобода, а богаташи си плащат, за да ги изтребват. Филмът излиза в САЩ на VOD на 17 януари, а у нас ще трябва да го търсим по неофициални канали.

Последният филм за днес е продукци на Netflix, което означава, че поне нея ще можем със сигурност да гледаме легално. В „Аз, момчето“ участват Бил Милнър и Мейзи Уилиямс (Аря от „Игра на тронове“). Става дума за момче, превърнато по неволя в супергерой. Младият Том е прострелян по време на обир и след операция получава необикновени способности, за които никой не подозира (официалното обяснение е, че при инцидента частици от смартфона му са попаднали в мозъка му). Той решава да ги използва за да накаже престъпниците и да спаси своята любима – Люси. Историята е адаптирана от едноименния роман на Кевин Брукс. Филмовата версия ще бъде качена в Нетфликс на 27 януари.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |