Трейлъри за Arrowverse и Supernatural ==Обновена==

Кадри от следващите сезони на „Стрелата“, „Светкавицата“, „Супергърл“, „Легендите на утрешния ден“ и „Свръхестествено“.

CW пусна трейлърите за есенните си фантастични сериали. Макар че те са по-скоро кратки промота, отколкото пълни трейлъри, показват достатъчно нови кадри, за да са интересни за почитателите.

Започваме със Arrow – сериалът, от който тръгна цялата вселена с другите три. В края на пети сезон мистерията с изгубените години на Оливър на самотния остров беше разрешена, за да може сериалът да се отърси от миналото и да мине изцяло в настоящето. Но дори и така, експлозията накрая ще продължи да има ефект върху историята, обещавайки лоша съдба за много от персонажите. Кой е оживял и кой е умрял няма да бъде разкрито веднага, за да се мъчат зрителите по-дълго време. В новите епизоди Оливър вече ще е малко по-мъдър от преди, като е вероятно да поднови и свалката с Фелисити. Основен злодей за следващата година ще бъде Детстроук, чиято история също ще бъде подробно разказана. Новият сезон започва на 13 октомври.

Трейлърът за премиерата на The Flash не разкрива кой знае колко – основната му идея е да покаже завръщането на „преродената“ Светкавица. Как точно ще стане това и доколко променен ще е Бари, все още се пази в тайна. Сценаристите обещават, че новият сезон няма да бъде по-мрачен и засукан от предишния – ще се търси завърщане към по-забавните моменти и по-леки истории. Джипси ще се завърне още във втория епизод, а в четвъртия ще я очаква специална история със Сиско – феновете отдавна чакат да се развие романс между тях и е много вероятно сценаристите да тръгнат в тази посока. Предстои ни и сватба между Бари и Айрис, но тяхното предизвикателство ще бъде да запазят брака си въпреки всичко, което им се случва. Джулиан Албърт обаче едва ли ще се завърне в историята, но не се притеснявайте – поне причината за отсъствието на героя му ще стане ясна доста бързо. Новият сезон започва на 11 октомври.

А ето и разширеният трейлър, който разкрива малко повече за връщането на Светкавицата на Земята – явно приятелите му играят доста голяма роля в него.

При Supergirl пък почти нищо ново не се разкрива, само се показват нови сцени с познатите герои. Засега знаем, че Кара ще облече нов костюм по някое време през сезона, но не е ясно дали ще го запази докрая или е само временно явление. Повече не ни се разкрива – възможно е да става дума за ъпгрейд, или пък за маскировка в борбата срещу големия злодей – Рейн. Лена Лутор ще продължи да върви по бръснача – към тъмната страна ще я дърпа брат й, а към светлата – приятелството с Кара. Новите серии започват на 10 октомври.

Ако се съди по трейлъра за трети сезон на Legends of Tomorrow, основната тема е ясна. Времето е счупено (или „ремиксирано“) и легендите ще трябва да го оправят. Така сюжетът ще стане още по-шантав от миналата година. Ще има и конфронтация с новосформираното Времево бюро, както и още пътешествия из историята. Очаква се Деймиън Дарк да се завърне, но в по-различна версия на себе си. Ще се появят също дъщеря му и майката на Рей Палмър, като и за двете героини вече са наети актрисите (съответно Кортни Форд и Сузи Абромийт). Към историята ще бъде добавена и супергероиня-мюсюлманка – Зари Адриана Томас, изиграна от Тара Аш. Тя ще дойде от антиутопично бъдеще и ще се зачуди дали не могат легендите вместо да спасяват историята, да я подобрят. Новите епизоди започват на 11 октомври.

Завършваме с един сериал, който не е от вселената на „Стрелата“, но пък има толкова сезони зад гърба си, колкото всички от тази партида заедно – Supernatural. Братята на Уинчестър ще се нуждаят от помощта на бог за следващите си премеждия, но и комедията ще продължи да бъде част от тях. Трейлърът показва и новия злодей, изигран от Джефри Винсънт Перис – героят все още е ненаименован, но пък смело заявява, че е „новият шериф в града“. Дали това не е Азмодиус, често споменавания принц на Ада? Има логика да очакваме и конфронтация между него и Джак, сина на Луцифер, който тази година ще се появява по-често. Кастиел умря в края на миналия сезон, но, както знаем, това не е най-лошото, което може да се случи на човек в този сериал. Той ще се завърне, но не веднага – първо Дийн и Сам ще потъгуват малко за него. Новите серии започват на 13 октомври.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Легендите продължават хем да ме разочароват брутално, хем да ме изненадват приятно… Миналият сезон приключи с много хубави 5-6 епизода, дано не потънем отново с началните на сезон 3, както стана миналата година малко след началото на втори…
Относно „Свръхдълго“… май превода на Asmodeus е по-скоро Асмодей… Но не това е важното – още не мога да разбера защо Краули трябваше да го прецакат толкова долно. Марк беше уникален в ролята. Дано измислят някакъв начин да го върнат, но доколкото разбирам, самия актьор също не иска да си продължи ролята… Дали не му се видяха и на него 7-8 години твърде много? 😀