Трейлъри за Batman: Arkham VR, Injustice 2, CoD: Zombies in Spaceland, Deus Ex: Mankind Divided

Новият Deus Ex се бори за прогреса, Call of Duty: Infinite Warfare прави мод със зомбита в „космоса“, Батман влиза във виртуалната реалност, а Харли Куин и Дедшот се радват на нова популярност.

Геймърите би трябвало да са доволни през последните години – игрите стават все по-добри и красиви, а хитовите поредици не са една или две. Deus Ex, например, се възроди през 2011 г. с Deus Ex: Human Revolution, която пожъна голям успех. В нея антигероят Адам Дженсън развали плановете на няколко мрачни конспирации в антиутопичното бъдеще, в което обществото е невъзвратимо променено от новите технологии, позволяващо хората да заменят по-неефективните си крайници с кибернетични части. Сега историята ще продължи с Deus Ex: Mankind Divided – трейлърът за нея ни показва, че Дженсън ще продължи да се бори в името на прогреса (а също за свободата, мечтите, невинността и света, макар и те да не са чак толкова важни). Предстоят нови епични битки и нови удовлетворяващи победи, които ни дават надежда, че в мрачното бъдеще от света на играта все пак има лъч надежда. Deus Ex: Mankind Divided излиза съвсем скоро – на 26 август.

 

Call of Duty също е доста успешна поредица, макар последната игра, Infinite Warfare, да не се приема добре – трейлърът към нея е мразен почти колкото този на тазгодишния „Ловци на духове“. От Actavision обаче са решени да не се предават и ще подсилят заглавието си с доста странен мод – Zombies in Spaceland. Той ще бъде достъпен за всички версии на Infinite Warfare, но предварително поръчалите ще имат и някои бонуси. Модът ще се развива не в космоса, като останалата част от играта, а в увеселителен парк от 80-те години на миналия век с космическа тематика, превзет от зомбита. Главните герои няма да са знаменитости, а четири архетипни образа – рапър, зубър, селянка и сваляч. Те ще се борят със зомбита, танцуващи зомбита, бронирани зомбита, зомбита-клоуни, зомбита, предрешени като Майкъл Джексън, и други видове немъртви. Call of Duty: Infinite Warfare излиза на 7 ноември.

 

Кино вселената на DC може да не се радва на много любов от филмовите критици, но печели добри пари. Това важи и за геймърското подразделение, което ще атакува портмонетата на феновете по нови начини. Първият от тях е играта за виртуална реалност Batman: Arkham VR. Трейлърът за нея набляга на дълбочината на потапянето във вселената – играчът се чувства сякаш буквално влиза в кожата на Батман. Все още нямаме достатъчно подробна информация за самата игра и сюжета й, но се знае, че Батман ще трябва да разкрие конспирация, заплашваща най-близките му съюзници, което звучи достатъчно обещаващо. Така че подгответе се да сложите пелерината, да поносите маската и да се превъплътите в Батман! Стига да разполагате с Play Station VR, разбира се. Играта излиза на пазара през октомври.

 

„Отряд самоубийци“ може и да не е най-добрата първа поява за Харли Куин на голям екран, но тя вече си е достатъчно популярна сред феновете и без това. Въпреки всички критики към филма, Харли и Дедшот се признават за част от малкото му добри черти и известността им расте. Именно затова не е изненадващо, че новият трейлър на Injustice 2 се концентрира именно върху тях. Тази игра е нещо като Mortal Kombat в DC-вариант, което всъщност не е никак лоша идея. Първата част беше доста успешна, което прави появата на втората напълно логична. За нея обаче ще трябва да почакаме до 2017 година.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |