Трейлъри за „Кери“, „Железния човек 3“ и „Игрите на глада: Възпламеняване“

Вижте новите клипчетата от Carrie, Iron Man 3 и The Hunger Games: Catching Fire

„Кери“ трябваше да бъде един от най-интересните хорър-римейкове за тази година и предизвика доста интерес на миналогодишния Comic Con. За съжаление, всичко това отиде на вятъра, тъй като се появи и римейкът на „Злите мъртви“, който привлече цялото внимание върху себе си. В резултат, „Кери“ беше преместена за октомври 2013, когато ще има по-малко конкуренция. Ето защо и чак сега виждаме пълен трейлър за новия филм по роман на Стивън Кинг:

Изглежда новата адаптация ще бъде доста близка до оригинала, с тази разлика, че учениците ще разполагат с по-модерни технологии.

Следващият „Железен човек“ също ще адаптира нещо написано, но не роман, а комикс – и не един, а няколко. Майсторите на маркетинга, Марвел, пуснаха поредна порция от клипчета за следващия филм от тяхната вселена и може да се каже, че който се интересува, вече знае почти всичко за лентата. А дори не сме я гледали още.

http://www.youtube.com/watch?v=F9uNMBCx3EU

http://www.youtube.com/watch?v=C6tAoSUtBu8

Понякога много хубаво не е на хубаво – не се съмняваме, че „Железния човек 3“ ще намери своята публика, но трейлърите и рекламите наистина можеха да са по-малко.

Отиваме на другата крайност, за да видим тийзърчето към „Игрите на глада: Възпламеняване“. Продължението на хита от миналата година е с нов режисьор, но същите актьори и мрачна визия. За щастие, тресящата се камера ще отсъства като режисьорски похват, а пълен трейлър ще можем да гледаме на 14 април.

Carrie идва у нас на 25 октомври, Iron Man 3 – на 26 април, а The Hunger Games: Catching Fire – на 22 ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |