Трейлъри за Спайди, Снежанка, Мъже в черно 3, Храбро сърце

Нова порция клипчета от Холивуд

След смазващия успех на „Отмъстителите“ (Джос Уедън надмина всички очаквания с рекордни приходи за комиксовия си филм), на „Невероятния Спайдърмен“ ще му е много трудно да се открои като голям хит. Въпреки това, новият му трейлър успя да убеди дори и мен, че филмът все пак може и да бъде интересен. Така или иначе, от Sony са повече от убедени в успеха му и вече работят по продължението. Вероятно историята с изчезналите родители на Питър няма да бъде изцяло разработена още в първия филм, но все пак ще си остане съществена част от него:

 

 

За разлика от Спайди, който постоянно трябва да се бори за внимание, „Снежанка и Ловеца“ продължава да бъде сред най-очакваните филми на лятото. В следващото клипче виждаме Снежанка, изгубена в особено неприветливата гора. Хич не завиждаме на горкото момиче:

 

http://www.youtube.com/watch?v=UYeiKnbWYD4

 

В цялата тази патардия около комикси и приказки, „Мъже в черно 3“ сякаш остава извън центъра на вниманието. Продължението едва ли ще задмине предишните две части по успех и одобрение на критиците, но все пак ще представлява приятно и забавно филмче с лека носталгия към миналото:

 

http://www.youtube.com/watch?v=VC897-8W2jI

 

За финал – представяме ви една много симпатична реклама за следващата хитова анимация на Пиксар – „Храбро сърце“ (ние досега превеждахме заглавието като „Смела“). В историята за порастването и доказването на младата принцеса в мъжкия свят определено няма да липсва чувство за хумор. Клипчето пита потенциалните мъжки зрители дали са достатъчно смели, за да носят шотландска пола:

 

 

The Amazing Spiderman идва у нас на 6 юли, Snow White and the Huntsman – на 8 юни, Men in Black 3 – на 25 май, а Brave – на 3 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |