Трейлъри за Telltale’s GotG ep. 2, Destiny 2, Agents of Mayhem, Middle Earth: SoW

За геймърите има много предложения

Геймър да си в днешно време (и да имаш пари за хубав компютър или конзола)! Толкова много вълнуващи заглавия ще се предлага скоро на пазара, че е трудно да си избереш откъде да започнеш.

Ние ще започнем от заглавието, което излиза днес – втори епизод от Telltale’s Guardians of the Galaxy. Озаглавен „Под напрежение“, епизодът задълбава малко в историята на енота Рокет и го среща с друго говорещо животно. Първият епизод на това приключение не беше харесан от критиците, въпреки всички похвали, които Telltale получиха за The Walking Dead и Game of Thrones. Този път студиото не уцели тона и не успя да прояви особена оригиналност. Дали няма да се поправят с втори епизод? Ако някой от вас вече я е играл, може да сподели мнение.

През 2014 Destiny постави рекорд като най-скъпата игра, правена някъде – бюджетът й беше почти половин милиард долара. Инвестицията тогава се отплати и даде възможност на Activision и Bungie да обявят продължение. За него има два трейлъра – единият е общ и включва командир Завала, Кейд-6 и Икора Рей, които събират пазителите срещу нов враг в лицето на Червения легион, а другият се фокусира върху Завала. Вие ще се превъплътите именно в един от пазителите, като ще трябва да развивате уменията си и да се борите за това човечеството да си върне последния град на Земята. Излиза на 8 септември.

Вижте и трейлъра за друго епично приключение – Middle-earth: Shadow of War. Нов пръстен се е появил в Средната земя и вие ще трябва да я опазите от най-злите й врагове, включително Саурон и назгулите. Втората игра отново ще приложи най-успешните техники от първата с отворен свят и персонализация на героя. Това бижу в историята на адаптациите на „Властелина на пръстените“ ще ви бъде предложено на 22 август.

За финал ще се повеселим с малко бъзик – Agents of Mayhem от вселената на Saint’s Row. След четвъртата част на тази поредица, където персонажите станаха толкова силни, че колите вече изобщо не им трябваха, девелопърите са преработили системата, за да направят превозните средства отново атрактивни. Вие ще се превъплътите в някой от тези откачени персонажи и ще куфеете из града разрушавайки различни сгради и бръмчейки в какви ли не МПС-та. Излиза на 15 август.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |