Трейлъри за The Walking Dead, Krypton, Jessica Jones

Скоро започват втората половина на осми сезон за „Живите мъртви“, втори сезон на „Джесика Джоунс“ и първи сезон на „Криптон“.

Зомбита и супергерои доминират в телевизията напоследък, но в това няма нищо лошо. Скоро с нови епизоди се завръщат някои от любимите ни сериали, а други ще дебютират тепърва, за да се борят за място в същия списък.

Започваме с „Живите мъртви“, чиято първа половина на осми сезон завърши неочаквано и сърцераздирателно, поне за отколешните фенове, които още не са се отказали да се вълнуват от развитията в сериала. Карл е ухапан от зомби и скоро ще умре, може би още в първия епизод от новия пакет. Рик и компания претърпяха поражение в битката срещу Ниган, като Краля е в най-незавидна позиция, но войната още не е завършила. Дори напротив, смъртта на Карл явно тотално ще развинти и без друго разхлопаната дъска на Рик, което ще налее още бензин в разгарящите се боеве.

Това обаче не е всичко, което ще видим от The Walking Dead. Тийзърът за следващия епизод набляга на жените в сериала. Най-забележима е Керъл, която за пореден път е в центъра на екшъна, колкото и да не й се иска. Премиерата на сезон 8.2 е на 26 февруари.

И докато Рик и компания се борят за живота си и скърбят за Карл, Джесика Джоунс преживява не по-малка лична драма, свързана с миналото й. Новият трейлър за втори сезон на Jessica Jones я показва в още по-окаяно състояние, от това, което сме свикнали да виждаме. Миналото на Джесика е изпълнено със загадки и тя е почти готова да се изправи срещу тях, за да разбере истината за себе си. И ако проблемите й не са достатъчно, то в края на трейлъра виждаме и потвърждение, че Килгрейв ще се завърне в една или друга форма поне за малко. Сезонът излиза накуп на 8 март.

Завършваме статията с трейлърите за „Криптон“ – предисторията за дядото на Супермен по Syfy. Колкото и да сме скептични към тази концепция и възможностите на кабеларката да я реализира по адекватен начин, видяното до момента изглежда прилично. Нека първо видим тийзър, фокусиран върху фамилията Ел:

Другото клипче ни показва по същия начин фамилията Зод – дългогодишните семейни врагове на предшествениците на Супермен. Там не се шегуват и не се баламосват с позитивни послания, а направо се готвят за бой. Премиерата на сезона е на 22 март българско време.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |