Трейлъри за Total Recall, Battleship и The Avengers

„Отмъстителите“ се промотира в Япония, „Боен кораб“ руши Хонг-Конг, а към „Зов за завръщане“ е изтекло нелегално тийзърче.

Не знаем кое е това, което ни кара да се кефим на сцени с масово разрушение, но фактът е налице. Както си и знаехме, в предстоящия през лятото филм „Боен кораб“ ще ги има в изобилие. За доказателство ни е представен новият трейлър. Извънземните от морето са решени да ни изтребят, но добре че са Тейлър Кич и Риана, за да се опълчат на тази напаст!

 

 

Оставаме на вълна летни хитове с хаос и разруха и ви представяме японския трейлър на „Отмъстителите“. Ценното в него е не въодушевеният тон на японеца-разказвач, а новите невиждани досега сцени:

 

http://www.youtube.com/watch?v=KrCDmxER-vs

 

За финал – най-сладкият трейлър. Миналата година на журналистите, присъстващи на Comic Con 2011, им се даде шанс да видят тийзър със сцени от римейка на хита с Арнолд Шварценегер и извънземната с трите цици„Зов за завръщане“. Тогава от Sony бяха много внимателни и не допуснаха клипчето да бъде видяно от повече хора, оставяйки хвалбите на журналистите да бъдат единственият източник на информация за обществеността. Днес тийзърът изтече и бе видян от много повече хора. Уви, за кратко – всички копия в Youtube са изтрити, а ако случайно се намери още някой да го качи, бива наказван за по-малко от час след публикуването. Като едни истински хрътки ние успяхме да се докопаме до клипчето преди да изчезне от белия свят и ви го предоставяме чрез долния линк. Надяваме се, че пипалата на Сони няма да стигнат чак до vbox7, но за всеки случай побързайте да изгледате материала:

 

 

Battleship излиза у нас на 20 април, The Avengers удрят кината на 4 май, а Total Recall ще ни обхване с две седмици закъснение от останалия свят, а именно на 17 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |