Видеоблагинки: Спайдърмен, Прометей, Снежанка

Клипчета от трите най-очаквани филма за лятото – The Amazing Spider-Man, Prometheus и Snow White and the Huntsman

 

„Невероятният Спайдърмен“ не изглеждаше като нещо особено в началото, но последните трейлъри наистина преобръщат представите на неверниците. Изглежда ще има достатъчно екшън-сцени, а Андрю Гарфийлд, който се превъплъщава в култовия комиксов герой, печели все повече симпатии. Вижте 4-минутното превю за The Amazing Spider-man и сами преценете дали надписът „Най-очакваният летен филм“ в началото е истина за вас или не.

 

 

Ако нямате търпение да гледате филма, може би има решение за това какво да правите докато дойде по кината – подгответе своята автобиография и кандидатствайте за стаж в Оскорп. Кани ви самият доктор Кърт Конърс. Е, предвид факта, че именно той ще се преобрази в чудовището с прякор Гущера, може би той не е най-перспективният работодател, но все пак възможността си струва да се отбележи.

 

 

Продължаваме с друг от най-очакваните филми на лятото – „Прометей“. Вече знаем доста за предисторията на „Пришълеца“ и нямаме търпение най-накрая да я видим. Но засега ще трябва да се поблазним само със сцената, в която космическият кораб Прометей каца на чуждата планета. Някои от екипажа сякаш не приемат насериозно предстоящите им задачи, но ние сме сигурни, че отношението им ще се промени, когато изродите ги нападнат.

 

 

Третият филм, който ще ни зарадва с нови сцени, е „Снежанка и Ловеца“. Можете да изгледате цели 5 минути със сцени от филма, в които ще видите що за човек е Ловеца, как се среща със Снежанка, как приказната героиня се оправя с митичните същества и колко точно я мрази Злата кралица.

 

 

The Amazing Spider-Man излиза чак на 6 юли, Prometheus идва скоро – на 1 юни, а Snow White and the Huntsman – една седмица след това, на 8 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |