Всичко, което знаем за сезон 4 на „Древните“

Ето какво ще се случи в първите епизоди на сезон 4.

Миналата седмица излезе финалът на дългогодишната драма, носеща емблематичното заглавие „Дневниците на вампира“. Е, макар последният дневник вече да е изписан и изоставен на някой прашен рафт във вековно имение сред горите на Мистик Фолс, екшънът от TVD-вселената на Джули Плек продължава, тъй като сезон 4 на „Древните“ започва тази събота за България!

Нека си припомним някои от най-интересните моменти от предишните сезони с трейлъра, представен на Comic Con през 2016:

А ето и трейлър със сцени от предстоящите епизоди, преведен с български субтитри. Мъртвите ще възкръснат отново, а Клаус пак ще се изправи срещу най-различни съперници. Древният вампир е минал през какви ли не изпитания и определено не изглежда добре, но вярваме, че бързо ще се освести и върне във форма.

 

Описание на епизод 4х01:

На петата годишнина от победата над Клаус, Марсел посреща неподвластните вампири в Ню Орлиънс и бързо осъзнава, че те се оказват непосредствена заплаха за господството му над града. Той се чувства принуден да поиска съвет от неочакван източник. Междувременно, докато Хейли издирва лек, с който ще може да събуди Илайджа и останалите древни вампири, тя се натъква на ново предизвикателство и бива принудена да вземе тежко решение. Премиерата на сезона е тази събота, 18 март за България.

Описание на епизод 4х02:

След като вече са събудени, роднините Майкълсън се присъединяват към Хейли в опит да спасят Клаус от пленничеството му – дори и да се наложи да се изправят срещу Марсел. Междувременно, демоните на Клаус придобиват плът и кръв по неочаквани начини, докато той изпитва ужасяваща болка, причинена от острието на Тунде. Винсънт разследва призрачно обитание, което се оказва много по-злокобно, отколкото си е представял. Епизодът излиза на 25 март за България.

Описание на епизод 4х03:

След като са били разделени повече от пет години, Клаус се опитва да общува с дъщеря си, Хоуп. Въпреки че двамата се обвързват бързо, останалата част от семейството е разпокъсана. Илайджа застава по средата на спор между Хейли и Фрея, защото и двете имат различни идеи за опазване на семейството. Междувременно в Ню Орлиънс, Винсънт разказва ужасни тайни на Марсел относно бившата си съпруга, Ева Синклер. Двамата започват да издирват мистериозна вещица, която иска да пожертва група невинни деца, едно от които е Хоуп Майкълсън. Епизодът излиза на 1 април за България.

Спойлери:

  • Ще станем свидетели на няколко сцени в ретроспекция, показващи „владичеството“ на Марсел над Ню Орлиънс още преди действията от сезон 1. Той пази тайни и е позволил да се случат някои ужасни неща.
  • В някой от епизодите на сезон 4 очакваме появата на Аларик Салцман, главен герой от „Дневниците“.
  • Създателката на сериала има надежди, че в бъдеще ще включи някои герои от вече приключилия „Дневниците на вампира“. Тя казва, че „има още много истории за „The Originals”, в които персонажите [от Vampire Diaries] много лесно и плавно биха могли да се впишат…“
  • А ако все пак спин-оф сериалът не се задържи за достатъчно дълго, тя би искала да направи рестарт на TVD-вселената 5-10 години след като „Древните“ приключи. Възможността би съществувала, естествено, само ако феновете пожелаят достатъчно силно.
  • Ками ще се появи в няколко от първите епизоди, но като халюцинация в главата на Клаус.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Piri

Нямам търпение! Според мен „Древните“ е по-интересната история.

BigBad

След цели 10 месеца чакане , нямам търпение за новия сезон! Дано да го подновят за 5 и 6 сезон , би било много добре , все пак има още много какво да се покаже. 🙂