8 коментара
amazing spider man

Трейлър на тийн-спайдърмен

„Невероятният Спайдърмен“ започва отначало – с нова визия и история. Вижте новия трейлър за филма, който се очаква през юли.

Няма никакви съмнения, че новият невероятен Спайдърмен ще се хареса и ще регистрира огромни приходи. Всички знаем историята му, значението му за американската, че и за световната култура и неговата популярност като герой. А новият му трейлър не оставя никакво съмнение:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Набляга се на тийн-излъчването на Спайдърмен и неговата любима, изглежда ще има и нужното количество семейни драми и мистерии, за да се привлекат всички тийнейджъри в кината. Злодеят ще бъде от тези, които създателите на предишните три филма пропуснаха да използват, което ще гарантира присъствието и на старите фенове. Просто филмът отвсякъде лъха на касов успех. А след нещо ще има и още.

Е, това, че се демонстрира нулева оригиналност, не би трябвало да притеснява никого. Все пак кой се занимава да създава нещо ново в днешно време и има ли смисъл? Вземи няколко грозновати, но чаровни тийнейджъра, хвърли много пари за компютърни ефекти, вземи задължителните елементи от тийн-романите и всичко е готово. Ако си го смесил с идея, която е доказано успешна вече няколко десетилетия, милионите са ти направо гарантирани. Да се надяваме, че последният абзац няма да се прилага за този филм, но като гледам клипчето – едва ли.

Изображение с име: amazing spiderman
Новият елемент в рестарта на поредицата са родителите на Питър Паркър. От Сони силно наблягат на тях в рекламите, за да убедят неверниците, че филмът не е просто copy-paste. Дали е така и дали тяхната "голяма тайна" ще грабне интереса ни - ще видим.

В костюма на Спайди ще влезе Андрю Гарфийлд, а в останалите роли Рис Ифанс, Ема Стоун, Денис Лиъри, Мартин Шийн, Сали Фийлд, Ирфан Кан, Кембъл Скот и Ембет Дейвиц. Режисьор е Марк Уеб, който ще подготви The Amazing Spiderman и за 3D кината. Световната премиера е на 3 юли (1 ден преди американския празник 4 юли), което се пада вторник. Следователно тук е най-вероятно да пристигне в петъка на същата седмица – 6 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата