Форуми Сериалите

„17-ти участък“ на Рон Мур

• Автор
    Публикации
    Петя ИвайловаПетя Ивайлова
    Участник
    122 Replies

Това беше пилотен епизод на нов сериал на Рон Мур, който така и няма да види бял свят. Предполагам, че много хора тук са чели за него, преди няколко седмици го открих в нета – ако ви е интересно, можете да го видите, и да споделите мнение – според вас щеше ли да излезе нещо интересно, дали е по-добър от „Грим“, който беше предпочетен от телевизията и т.н. ? 🙂
    http://vimeo.com/30506799
    (в случай че някой не знае как – маркирате линка, цъкате на него с десен бутон на мишката, после open link;) )

Участник
    122 Replies

а, той пък взе че се отвори изцяло:))

МираМира
    Отговорник
    100 Replies

Oooo, мерси много. Довечера ще го изгледам задължително. Мисля, че на Мур трябва да му се дава шанс и наистина има много интересни идеи – Галактика само потвърждава това.

Участник
    122 Replies

така е. в този случай пилотният не е лош, но не е и нещо страхотно. Все пак идеята би могла да се развие в приличен сериал, ако и бяха дали възможност.

Участник
    122 Replies

днес видях, че в няколко сайта за филми е излязъл същият линк, уж като коледно-новогодишен подарък, въпреки че го има в мрежата от два месеца. естествено, ако се беше появил като торент, вместо като клип, поне аз щях да го гледам много по-отдавна.:)
    Pepper, успя ли да го изгледаш? Замислих се каква оценка бих му дала по шестобалната – може би 4 – за мен основен недостатък е прекалено сложната нова вселена, която представя – човек просто не може да се ориентира. Ако имаше още серии, нещата биха могли да се подобрят драстично, или да се превърнат в пълен провал.

МираМира
    Отговорник
    100 Replies

Сериала много ми хареса и е много жалко, че не са го продължили. Актьорите са на ниво, музиката и ефектите също. В началото е малко объркващо кое как защо, но щом до края на епизода горе долу се схващаха нещата е добре. А най-интересното беше главната история. Конфликта магия-наука погледната по един нов начин. Роналд Мур щеше поне според мен да направи доста интересен сериал и ме е яд, че няма да мога да видя как тези зли терористи налагат науката :). Друго интересно е от къде имат пистолети, след като науката не е развита. Може пак да има някви връзки с нашия свят.

Участник
    122 Replies

може да са ги изобретили – както тук имаме магьосници и те измислят някакви практики, макар че магията не е много развита. Другото обяснение е паралелна вселена, но ще станат много – с тези във Фриндж. 😉

МираМира
    Отговорник
    100 Replies

След галактика от Мур може да се очаква всичко и наистина мисля, че сериала щепе пак да ни взима дъха ас невероятни моменти и обрати. Може би Мур подрани с предложението си като пропусна приказната мания с няколко месеца. Едва ли от телевизиите ще размислят, но все пак надеждата си остава.

Участник
    122 Replies

невероятно – след като от два дни всички сайтове за сериали (освен тв.ком) пуснаха линкове на този епизод, той беше свален?! очевидно все пак е било незаконно да се публикува така, а аз си мислех, че някой вътрешен (от екипа, който е участвал в правенето му) го е сложил… 😉

Петър АтанасовПетър Атанасов
    Отговорник
    142 Replies

Докато го имаше линка, бях го пробвал донякъде, но не ми допадна. Все пак не съм изгледал целия епизод, може и да е затова 🙂

МираМира
    Отговорник
    100 Replies

Добре че не са се усетили по-рано. Все го почвах и сигах до някъде и 20 мин след като го изгледах го свалиха .

Участник
    122 Replies

apocalexxnow, ако искаш го догледай от ю тюб (качили са го в 3 клипа – харесвам ъплоудърите – толкова бързо реагират във всякакви ситуации;) ) – но щом не ти е допаднало от начало, едва ли мнението ти ще се промени – всъщност това си е процедурно шоу.
    http://www.youtube.com/watch?v=PebLrjy5CSg

• Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.