Форуми Кино

Кастинг за късометражен филм

 • Автор
  Публикации
 • #24593
  Петър АтанасовПетър Атанасов
  Отговорник
  142 Replies

  Помните ли банера към инициативата „Изгубени в разказа“ на tvseriesbg.com, който държахме на сайта около 2 месеца? Е, тази инициатива приключи – разказът-победител беше избран, а сега следва още по-вълнуващата част – неговото филмиране!

  От днес, 11 март, стартира кастинг за ролите в краткия филм „Бар Желание“, който ще се заснеме през април месец. Има нужда и от статисти, така че за това също може да се кандидатства. Записването ще продължи до 20:00 часа на 18 март. Одобрените ще получат писма с инструкции за следващия етап на кастинга.

  За да се запишете в кастинга, попълнете формата на адрес http://tvseriesbg.com/2014/03/11/bar-zhelanie-kasting/ или пишете на mail@tvseriesbg.com. Важно е да споменете кратка информация за Вас (възраст, местожителство, интереси, образование) и също така в коя от ролите от „Бар Желание“ се виждате и защо (разказа може да прочетете на http://tvseriesbg.com/2014/03/11/bar-zhelanie-kasting/ ). Трябва да прикачите и една своя снимка в цял ръст.

  Имайте предвид, че всичко около този проект се прави доброволно – няма да ви се заплати, но пък ще получите удовлетворение от участието в наистина интересен фантастичен проект, а и шанс за изява на актьорските ви заложби 🙂

  #25585
  Григор ВасилевГригор Василев
  Участник
  13 Replies

  Поздравления за инициативата, но разказът е доста зле… Смисъл, има интересна идея, но е писан сякаш от ученик преди 7-ми клас. Дано да се усетят малко да го оправят на ниво сценарий.

  #25589
  SargoSSargoS
  Участник
  21 Replies

  Инициативата е интересна и ако се популяризира, може даже и да стане нещо смислено от цялата работа 🙂 Незнам кой е бил жури, какви критерии са имали за разказите и колко човека са се пробвали, но щом това е победителя не ми се ще да чета другите разкази… Явно в случая ограничението на символите е било доста сериозно и журито е гледало за творби с потенциал за развитие. Слабичък опит да се подражава на стила на Нийл Геймън и Дъглас Адамс, но пък няма лошо- колкото повече хора се опитват, толкова по- голям е шанса да се появи някой стойностен бг фантаст.

 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.