Форуми Сериалите

Кой е любимият ви сериал?

 • Автор
  Публикации
 • #24550
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  Мисля, че е достатъчно да сте ми прочели 2-3 класации, за да сте разгадали моя – това е „Лекс“. От новите – „Доктор кой“ и „Куклена къща“.

  #24646
  Мира
  Мира
  Отговорник
  100 отговора

  Battlestar Galactica – уникален сериал просто. Каквото и да става и каквото и да правят все той ми е най-на сърцето. От сегашните Fringe ми е любим. Наистина добра комбинация между сюжет/екшън/хумор. Малко ме е страх какво ще правят през 4ти сезон, но все пак имена като Дж. Дж. Ейбрамс и Алекс Кърцман стоят зад много качествени фантастики и трябва да им се има доверие.

  #24651
  Неделчо Ласков
  Неделчо Ласков
  Участник
  41 отговора

  Ами вижте ми аватара – „Doctor Who“ естествено… 🙂

  ПП: Аз взех, че го смених така че вече не е логото на сериала 🙂

  #24653
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  BSG и Lost поравно;) Може би е по-добре да не си признавам (тъй като съм малцинство), но харесах финалите и на двата сериала. Имат си и недостатъци, разбира се, но отнесоха прекалено много незаслужена критика.

  #24655
  Мира
  Мира
  Отговорник
  100 отговора

  И на мен финала на BSG ми хареса. Добре си беше всичко. Но както и да го бяха завършили пак щеше да има недоволни. Какво е Старбък, как така я намериха тази планета, защо се отказаха от технологията – и на мене да ми беше изтребила расата технологията и аз щях да се откажа от нея :D. Дори да бяха завърши, когато кацнаха на Земята по средата на сезона пак щях да съм доволна – BSG щеше да е сериала с най-гадния край на всички времена :D.

  #24657
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  Този финал е голяма тема – много хора се оплакват, че накрая излязло, че всичко е божие дело (а не е точно така, но ако започна да обяснявам защо, това ще стане един много дълъг пост); че е измислен в крачка – също не е вярно – „Бойна звезда Галактика“ е единственият сериал, за който съм убедена, че е било запланувано как ще свърши от самото начало; че да се откажат от технологиите било нереалистично – обаче във флотилията имаше само шепа хора, които знаеха как да поддържат тези технологии, а и те едва ли биха измислили сами нещо по-сложно от каруца с ограничените ресурси, с които разполагат при новите обстоятелства; че епилогът бил ненужен – е, да много хора мразят хипотезата, че не произлизаме от маймуни, а от древни астронавти(която епилогът прокарва), но Рон Мур явно е обичал да чете Ерих фон Деникен и Ко като млад , в което всъщност няма нищо лошо ;)) . Истината е, че не просто харесах финала, ами и това е един от любимите ми финали на сериал, който съм гледала от начало до край. Можеше и по-добре, но и така се получи хубаво.

  #24680

  desis
  Участник
  9 отговора

  И аз ще кажа като apocalexxnow, че „Лекс“ ми харесва. Доста преди него си падах по „Седморката на Блейк“. Като го гледам сега, ми се струва наивен, но въпреки всичко през 80-те го следях с интерес. Нямаше подобни сериали по онова време. Какво да се прави – носталгия по отминало време.

  #24682

  HLNGR
  Участник
  2 отговора

  Напоследък най-много ми допадна Mortal Kombat Legacy. Малко или много съм си фен от много малък, а през годините си бяхме лишени от качествена продукция по темата. Съжалявам малко само, че не се придържаха към първоначалната идея – да бъде по-реалистичен (както се случи с Батман на Кристофър Нолан) и да оттеглят фентъзи елементите, но и така пак успява да те грабне.

  #24687

  rado84
  Участник
  4 отговора

  Stargate SG-1. Също и Eureka.

  #24732
  Валентин Стайков
  Валентин Стайков
  Участник
  6 отговора

  Ам, ам… вече съм забравил какво съм гледал, но сериала който определено е най – напред в класацията е Farscape…незабравим :). Дори сега проключих с поредното му гледане (3-то мисля) и когато имам време ще изгледам и The peacekeeper wars 1 и 2 част. Иначе Eureka също доста ми хареса заради хумора си. Supernatural също е доста напред в класацията, но сякаш напоследък го поомазаха. Друго друго… ами… О ДА ! Можеби наравно с Фарскейп е Джерико ! Най – вече, защото съм голям фен на всякаква постапокалиптична тематика 🙂 ( неслучайно сега, след като наскоро си поднових малко компютъра, играя Сталкер 2 след него и 3 пък после и Фалаут 3 😀 ).

  Айде поздрави,
  Блъдя

  #24782

  Nuriko
  Участник
  2 отговора

  Най-най-любимият ми сериал е Фарскейп.
  Отчасти заради него самия отчасти и заради това че имаше доста голям роля в това за промени живота ми и да пробуди в мен желания, който все още са живи в мен.

  #24784
  Мира
  Мира
  Отговорник
  100 отговора

  След около 6 години без Фарскейп вече абсолютно нищо не си спомням за сериала. Ще почакам още малко и ще го гледам наново – все едно за първи път. Единствената положителна страна на това да имаш слаба памет :)) .

  #24785
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  http://www.afterellen.com/people/katee-sackhoff-talks-motorcycles-playing-bi-and-her-lesbian-fanbase?page=0%2C1
  малко офтопик – интересно интервю с Кейти Сакхоф 🙂

  #24787
  Петър Атанасов
  Петър Атанасов
  Отговорник
  135 отговора

  Не се учудвам, че има силна лесбийска фен-база 🙂

  #24789
  Петя Ивайлова
  Петя Ивайлова
  Участник
  121 отговора

  😀 така е, а и тя самата подсилва този ефект, като си избира все мъжествени роли.

 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.