- АвторПубликации
- 21 юли 2012 в 14:51 #24573
Петя Ивайлова
Участник122 Replieshttp://screenrant.com/ronald-d-moore-outlander-tv-series
^ ^ ^
Ето новината – Рон Мур подготвя сериал по поредицата книги Outlander (за която, честно казано не бях и чувала, преди да прочета това), отнасяща се за медицинската сестра Клеър, която се пренася назад във времето 200 години (от Втората световна до 1743г.) и преживява различни приключения, докато се опитва да се върне.Предполагам, че скоро ще разберем дали проектът ще се реализира. Ако това се случи, със сигурност ще дам шанс на този сериал, макар че ми звучи много по-сапунено – романтичен, отколкото сай-фай…
21 юли 2012 в 15:32 #24896Мира
Отговорник100 RepliesИ аз се надявам да му потръгне. И Виртуалити и детективския за мен имаха голям потенциал. Не ми е ясно защо не ги харесаха. До колкото до книгата тя присъстваше в топ 100 за фентъзи и фантастика. Започнах да чета английското издание, но сестрата се връща назад в Шотландия и не успях да им разбера по-голямата част от говора и се отказах 😀 . Дано поне я направи пак с някакви врътки като всички останали негови сериали.
21 юли 2012 в 15:55 #24897Петя Ивайлова
Участник122 RepliesНаскоро хванах няколко серии от Грим (майка ми започна да го следи, иначе не ме интересува), и честно казано, не знам как са могли да го предпочетат пред дететктивския сериал на Мур – актьорите вършат много добра работа, особено Капитанът и Монро, но сюжетът е скучен – всеки епизод различна муцуна – направо е досадно да се гледа. И основната история им куца – някакви кралски фамилии се готвят за война или? … А финалът не беше нищо особено – не може да се сравнява с финала на сезона на „Имало едно време“ и на повечето нови сериали (дори в спрените Алкатраз и Тера нова имаше повече екшън накрая).
21 юли 2012 в 17:34 #24898Петър Атанасов
Отговорник142 RepliesМи зависи как подхване историята. Определено може да я направи както много интересна, така и много сапунена. Сериалът има потенциал да бъде много интересен, но и отвратителен 🙂 Ще го видим, ако стане 🙂
23 окт. 2014 в 09:11 #32554eleos
Участник6 RepliesПървите епизоди бяха добре, а за следващите-ще видим. Книгата ми е леко скучна, прекалено бавно се развива всичко. Аз обичам да има действие ! Надявам се сериала да потръгне..
23 окт. 2014 в 15:49 #32560Мира
Отговорник100 RepliesИ на мен като цяло ми харесаха първите епизоди. Добре е направен сериала, има и интрижка, но определено има и разкатавки, които можеха да се спестят. Тази пауза дето я измислиха от половин година е върха на тъпотията.
27 окт. 2014 в 14:23 #32638Петър Атанасов
Отговорник142 RepliesДобре че погледнах във форума, че тъкмо се чудех кой сериал да подхвана сега 🙂
27 окт. 2014 в 15:46 #32642Петя Ивайлова
Участник122 RepliesГледа ли единствената серия на Хай муун – мноого, много странен сериал щеше да се получи (а също и забавен). Искрено съжалявам, че не са му дали зелена светлина.
- АвторПубликации
- Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.