Форуми Сериалите

Рон Мур подготвя нов сериал (Outlander) – дано този път да му потръгне;)

 • Автор
  Публикации
 • #24573
  Петя ИвайловаПетя Ивайлова
  Участник
  122 Replies

  http://screenrant.com/ronald-d-moore-outlander-tv-series
  ^ ^ ^
  Ето новината – Рон Мур подготвя сериал по поредицата книги Outlander (за която, честно казано не бях и чувала, преди да прочета това), отнасяща се за медицинската сестра Клеър, която се пренася назад във времето 200 години (от Втората световна до 1743г.) и преживява различни приключения, докато се опитва да се върне.

  Предполагам, че скоро ще разберем дали проектът ще се реализира. Ако това се случи, със сигурност ще дам шанс на този сериал, макар че ми звучи много по-сапунено – романтичен, отколкото сай-фай…

  #24896
  МираМира
  Отговорник
  100 Replies

  И аз се надявам да му потръгне. И Виртуалити и детективския за мен имаха голям потенциал. Не ми е ясно защо не ги харесаха. До колкото до книгата тя присъстваше в топ 100 за фентъзи и фантастика. Започнах да чета английското издание, но сестрата се връща назад в Шотландия и не успях да им разбера по-голямата част от говора и се отказах 😀 . Дано поне я направи пак с някакви врътки като всички останали негови сериали.

  #24897
  Петя ИвайловаПетя Ивайлова
  Участник
  122 Replies

  Наскоро хванах няколко серии от Грим (майка ми започна да го следи, иначе не ме интересува), и честно казано, не знам как са могли да го предпочетат пред дететктивския сериал на Мур – актьорите вършат много добра работа, особено Капитанът и Монро, но сюжетът е скучен – всеки епизод различна муцуна – направо е досадно да се гледа. И основната история им куца – някакви кралски фамилии се готвят за война или? … А финалът не беше нищо особено – не може да се сравнява с финала на сезона на „Имало едно време“ и на повечето нови сериали (дори в спрените Алкатраз и Тера нова имаше повече екшън накрая).

  #24898
  Петър АтанасовПетър Атанасов
  Отговорник
  142 Replies

  Ми зависи как подхване историята. Определено може да я направи както много интересна, така и много сапунена. Сериалът има потенциал да бъде много интересен, но и отвратителен 🙂 Ще го видим, ако стане 🙂

  #32554
  eleos
  Участник
  6 Replies

  Първите епизоди бяха добре, а за следващите-ще видим. Книгата ми е леко скучна, прекалено бавно се развива всичко. Аз обичам да има действие ! Надявам се сериала да потръгне..

  #32560
  МираМира
  Отговорник
  100 Replies

  И на мен като цяло ми харесаха първите епизоди. Добре е направен сериала, има и интрижка, но определено има и разкатавки, които можеха да се спестят. Тази пауза дето я измислиха от половин година е върха на тъпотията.

  #32638
  Петър АтанасовПетър Атанасов
  Отговорник
  142 Replies

  Добре че погледнах във форума, че тъкмо се чудех кой сериал да подхвана сега 🙂

  #32642
  Петя ИвайловаПетя Ивайлова
  Участник
  122 Replies

  Гледа ли единствената серия на Хай муун – мноого, много странен сериал щеше да се получи (а също и забавен). Искрено съжалявам, че не са му дали зелена светлина.

 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.