Форуми Кино

Стар Трек: Пропадане в мрака

 • Автор
  Публикации
 • #24582
  Петър АтанасовПетър Атанасов
  Отговорник
  142 Replies

  Най-накрая се наканих да го гледам – ще ходя във вторник 🙂 Някой друг гледал ли го е и какво мисли?

  #24951
  Петя ИвайловаПетя Ивайлова
  Участник
  122 Replies

  е, как беше? четох някои американски ревюта, според които бил добър, но не страхотен, и първият филм е по-хубав – така ли е, наистина? 🙂 Тук го няма в киното, поне за сега, сигурно ще го гледам пак от торентите.

  #24952
  МираМира
  Отговорник
  100 Replies

  На мен ми хареса. По трейлърите си мислех, че ще е много повече пуканица, а за щастие не беше. Имаше някои неясноти около сюжета и сигурно се е харесал доста повече на феновете, които са гледали оригиналния филм с Хан. Все пак на Аймакс всичко изглежда по-добре и като го гледам вкъщи на тихо ще си изкажа крайното мнение :).

  #24953
  Петър АтанасовПетър Атанасов
  Отговорник
  142 Replies

  „добър, но не страхотен“ – най-точното определение. Имах чувството, че гледам епизод на „Доктор кой“ – няма нищо лошо в това, просто ми се струва нормално продукт с 200 пъти по-голям бюджет да има по-добър сценарий. Иначе да, и на мен ми хареса. Само ми направи малко неприятно впечатление как половината герои нарочно се представяха в началото с други имена, за да не се сетят феновете веднага кои са.

  #24955
  Петя ИвайловаПетя Ивайлова
  Участник
  122 Replies

  важното е, че все пак става за гледане!:) много е неприятно да чакаш нещо с месеци, а то да се окаже разочарование – като тези нови филми по „Междузвездни войни“ (в този случай чакането може да излезе и години)- ще е ужасно, ако в крайна сметка се окажат някаква негледаема глупост!

 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.