Отговори

 • Автор
  Публикации
 • в отговор на: "Доктор Кой" 8 – Един въпрос: #30279
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Не бих ги прочел. Чаках толкова време – ще почакам още малко… не искам да се спойлна. И не разбирам защо някой би ги прочел.

  в отговор на: Sherlock Season 3 #25039
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Българска фен група във Фейсбук:
  https://www.facebook.com/groups/445600892207119/

  в отговор на: Кой сериал гледате в момента? #25037
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  „Под купола“ ме изненада приятно. Всъщност нямам търпение да почне новия сезон, защото първия свърши с cliffhanger…

  в отговор на: Sherlock Season 3 #25036
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  WOW! Тъкмо изгледах последния епизод! Знам, че е късно, ама сега имах възможност. WOW! Кога идва следващия сезон?!? Нямам търпение!

  в отговор на: Sherlock Season 3 #25031
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  В трорента с целия сезон в замунда… Просто я имаше. И аз не знаех че има такво нещо, но са я включили в бокссета.

  в отговор на: Sherlock Season 3 #25029
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Страхотен е сериала!!! Направо те разпилява за тия 6 епизода. Някои сериали с години не могат да ме впечатлят толкова, колкото този само за два сезона (от по 3 серии).
  Само да уточня, че всъщност са 7 серии – пилотният епизод има две версии с малки различия. Лично смятам, че неизлъчената версия е по-добра!

  в отговор на: Кой сериал гледате в момента? #25026
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Някои от сериалите, които гледам или на които чакам нов сезон:
  1. Doctor Who
  2. The Big Bang Theory
  3. Sherlock
  4. Arrow
  5. Falling Skies
  6. Da Vinci’s Demons
  7. Supernatural
  8. Under the Dome

  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  На мен не са ми някакви любими или много да държа да ги гледам – ако има с кого и кога, ходя и го гледам, но само веднъж. И не се вживявам много – почти безразлични са ми… След филма казвам „ОК, хубу.“ и 30 минути по-късно не помня филма, но по време на филма вниманието ми е задържано (в повечето случаи)…

  в отговор на: Е? Как ви се стори The Day of the Doctor? #25024
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Ето го и моето мнение (щом чак питате за него):

  Епизода като за начало беше страхотен! Петре, критиката ти макар и да не е неоснователна, забравяш, че „Доктор Кой“ е сериал, а това беше само един негов епизод (вярно, че беше малко по-дълъг от обичайно, но все пак). Знам, че очакваш много (всички очакваме много), но не бива да забравяме, че това не е някоя холивудска продукция с няколко милиона долара бюджет…

  Това със Бейкър на края, и аз не го схванах добре… Като го гледам за втори път, ще внимавам повече. Както бях казал някъде, още преди да излезе епизода, не исках да има класически Доктори, защото не виждам как ще обяснят остаряването.

  Накрая имах силно чувство за недовършеност, породено от факта, че Хърт не се регенерира напълно в Екълстън. Деветият трябваше да се появи точно за 1 секунда и щеше да е перфектно! Когато прекъснаха сцената, бях просто „НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!“.

  Също не мисля, че е добра идея да търсят/връщат Галифрей и Господарите на времето. Ако си спомняте, във втората част на The End of Time Докторът на Тенант каза, че Господарите, в последните дни на войната се се „побъркали“ и са решили да унищожат цялата Вселена и тях си самите и да станат някакви „възвишени“ същества, чисто съзнание без материя. Затова Доктора трябваше да ги спре от това да се върнат и ги спря с помощта на the Master.
  Също като Петър, смятам, че ще се отнеме по този начин от дълбочината, смисъла, сложността и дори от чара на героя – той трябва да е последния от вида си и да е „убил всички“ (макар технически той никога не ги е убивал – Галифрей винаги е бил отделен и заключен).

  Участието на Капалди беше точната доза. Нищо повече не трябваше – беше перфектно! Като го видях и почти паднах от стола – главата ми експлодира.

  Историята със зайгоните не беше довършена, но някак не ми липсваше… Нали забравиха кой е човек и кой – зайгон, така че са си решили проблемите по всяка вероятност.

  Епизода ми хареса, но също съм притеснен за посоката в която заявяват, че ще тръгнат. Смятам, че е грешна и може да провали голяма част от митологията на сериала. Но от друга страна, Мофат никога не е бил очевиден и предвидим, така че вероятността наистина да намерят Галифрей и да върнат Господарите е малка, пък и той не би си позволил така да се меси в основите на „Доктор Кой“…

  Ето един линк, към обещаваща Фейсбук група на българските фенове на „Доктор Кой“ – включвайте се смело: https://www.facebook.com/groups/187004801419378/

  в отговор на: От кой град сте? #25016
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Варнаааааааа!!!!!!!!!

  в отговор на: Гетглу #25013
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Аз имам два! =))

  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Игрите за Доктора са направени за по-малките зрители. Макар сериалът да изобилства от неща неподходящи (или най-малкото неприсъщи) за сериал с детска аудитория, голяма част от зрителите му са деца, които гледат покрай родителите си (сигурно има и родители, които гледат покрай дацата си 🙂 ). ВВС правят добре, че обръщат внимание на по-малките. Ние, по-дъртите, гледаме сериала по други причини…

  в отговор на: Четете ли? #24996
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Имам един такъв въпрос: Започнах наскоро да чета Азимов. По-точно изданията на Бард. Знам, че първи е цикълът „Роботите“ (нали?). Прочетох „Стоманените пещери“, „Голото слънце“, сега чета „Роботите на зората“, следва „Аз, роботът“. След цикълът „Роботите“ следва цикълът „Фондацията“(нали?). Има ли някакви други разкази и/или романи между двата цикъла? Някъде прочетох, че цикълът „Роботите“ би трябвало да има и трети том (бард са издали два тома, всеки с по две книги. Във том II след „Аз, роботът“ има и „Из „Още за роботите““, което се състои в два разказа или 40 страници). Може ли да ме опътите във всевъзможните произведения на чичо Айзък, защото много ми харесва и не искам да пропусна нещо. От видяното в интернет разбрах само, че е много объркана работата… 🙂

  в отговор на: Кой е любимият ви сериал? #24979
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  Всички сме така относно Doctor Who!

  в отговор на: Четете ли? #24967
  Нед ЛасковНед Ласков
  Участник
  41 Replies

  книжен плъх?