Нина Добрев призна за Иън Съмърхолдър

След близо месец и половина отсъствие, хитовата фентъзи сага на CW – „Дневниците на вампира“, се завръща в телевизионния ефир.

Нина Добрев и колегата й Иън Съмърхолдър все още не разкриват какви точно са взаимоотношенията по между им, но всички фенове на хитовия сериал „Дневниците на вампира“ нямат търпение двамата официално да обявят, че са заедно.

Снимка от туитъра на Нина

 

Всички с интерес проследяват всяка крачка на „вампирите“, и според най-наблюдателните  Нина Добрев е разкрила във Facebook че има връзка с колегата си, защото публикувала снимка, на която определено двамата не крият чувствата си един към друг.

Дали това е така, все още не е потвърдено официално. За сметка на това след близо месец и половина отсъствие, хитовата фентъзи сага на CW – „Дневниците на вампира“, се завръща в телевизионния ефир.

 

 

Верни на старата максима, че сексът продава, продуцентите на поредицата заложиха на доста горещо промо видео в подкрепа на старта, озаглавено Got Wood, в което всички главни действащи лица излъчват стилна еротика.

 

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |