Джеймс Камерън потвърди датите за Аватар 2 и 3

Ако сте обърнали внимание на слуховете, сигурно знаете, че Джеймс Камерън говореше за завръщане в света на Пандора с цели два филма – продължения на Аватар, още от премиерата на първия. Но това, което досега не знаехме, беше – КОГА… до днес. Ще има още няколко години да си почакаме за трилогията На’ви. Камерън споделя, че, въпреки че

Ако сте обърнали внимание на слуховете, сигурно знаете, че Джеймс Камерън говореше за завръщане в света на Пандора с цели два филма – продължения на Аватар, още от премиерата на първия. Но това, което досега не знаехме, беше – КОГА… до днес.

Ще има още няколко години да си почакаме за трилогията На’ви. Камерън споделя, че, въпреки че двата филма ще бъдат заснемани по едно и също време, те няма да бъдат прожектирани преди коледите на 2014 и 2015 година. Както стана ясно малко по-рано тази година, вторият и третият филм ще бъдат доста по-скъпи от пилотния.

Планирам по-скъпа продукция, за да пресъздам един въображаем свят, триизмерен във всеки един свой детайл

Камерън пази в дълбока тайна доста от подробностите, но споделя че ще имаме възможността да се видим отново с доста от героите.

По принцип ако си оцелял в първия филм, ще бъдеш и във втория, или поне в някаква форма.

Едно нещо е сигурно: процент от вероятно успешните продължения на Аватар, ще отидат за благотворителност.

С Фокс сме партньори относно даренията, и смятаме да дарим част от печалбите за екологичните каузи, които стоят в основата на света на Аватар.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |