888

Още една предистория на персонажи от Х-мен през юни

След като създателите на вселената на Х-мен показаха създаването на Върколака в предишната предистория, в късната пролет ще станем свидетели на генезиса на старите врагове Професор Х и Магнето в „X-men: First Class“

Изображение с име: Още една предистория на персонажи от Х-мен през юни„X-Men: First Class“ излиза по кината на трети юни тази година. В него ще се разкаже историята на двамата най-интересни персонажа от вселената – лидерът на добрите – професор Х и лидерът на лошите – Магнето. В очаквания филм те обаче няма да са придобили тези псевдоними. Те ще бъдат просто двама млади приятели, Чарлз и Ерик, които тепърва откриват силите си, след което се обединяват с други мутанти и се борят срещу големите заплахи на времето им. С течение на времето обаче двамата изразяват все по-различни възгледи за използването на силите си, което ги разделя и ги превръща в кръвните врагове, каквито са те в първите филми от поредицата.

Продуценти са 20th Century Fox, а режисьор е Матю Вон, чиято работа се е оказала по-тежка от предвиденото. В момента специалистът бърза да завърши работата си, за да спази обявената дата от късната пролет.

Поредицата X-Men е основана на комикси от компанията Marvel. Първият филм излезе през 2000г. и стана тотален хит. На новото попълнение обаче ще му бъде много по-трудно да събере същите огромни приходи, тъй като филмите за хора със специални способности отдавна вече са наложени на пазара и не са нищо ново за феновете на жанра.

Все пак трейлърът обещава филмът да достави зрелище, за което да си струва билета.

http://www.youtube.com/watch?v=OiCuFY7sE9Q

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата