Syfy спира Старгейт Вселена

Тъжен ден за доста от феновете на научната фантастика. Старгейт Вселена, последният от продължителната поредица на Старгейт, няма да бъде подновен за трети сезон и така ще завърши в края на пролетта на 2011.

Тъжен ден за доста от феновете на научната фантастика. Старгейт Вселена, последният от продължителната поредица на Старгейт, няма да бъде подновен за трети сезон и така ще завърши в края на пролетта на 2011. Дебютиралият с първи филм „СГ1“ – Старгейт, започна през 1997 и по-късно даде началото на „Старгейт Атлантис“. Понастоящем приключил, по-късно продължава със Старгейт Вселена. В момента във вторият си сезон, той все още не може да привлече положителните отзиви, които сценаристите са очаквали.

Възможно е слабо изгряващият сериал да дължи „популярността“ си и на героите, които наистина по-трудно будят симпатии в сравнение с колегите си от СГ1 и Старгейт Атлантис. За тези от вас, които сте се забавлявали с предишните Старгейт филми, но не и с  „Вселена“, сме сигурни, че това и за вас е лоша новина. В края на краищата, след повече от 340 епизода, съдбата на тази история, ни навежда на мисълта, че Старгейт поредицата може да приключи, което определено не е добра новина.

И все пак, SGU продължи повече отколкото Firefly 🙂

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
8 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Piper

И аз не знам защо го спират заради някои хора всички ще плачем заради тях за неизвестно време спират целия STARGATE, а колкото до SGU не е чак толкова зле както някои хора мислят на мен даже зе да ми харесва след 2-рия сезон.А кат не ти харесват някои моменти има > .

niki

Не мога да разбера за какво им е на тия пущиняци да спират сериала.Много си е як!Има несъответствия във фактите,но в СГ-1 и СГА не бяха по-малко.Тъкмо стана по-интересно в втория сезон…

Kiko

Ами от 1-ви до 10-ти епизод те или почват със „секс“ или свършват то друго нямаше. Не знам първия сезон беше много зле. Във втория сезон има някакво развитие ама те ще го спират…

Петър Атанасов

Ми защото цяла серия нищо не се случваше. Имаше някакво псевдоразвитие на героите и дотам. А според мен задълбаването в героите никога не е била силна страна на нито един Старгейт филм, защото героите винаги са им повърхностни и изкуствени.

На мен пък ми харесваше, и немога да разбера защо на другите не им харесва. Просто си беше малко по-различен.

kiko, ти къде видя тази еротика?

Петър Атанасов

Изобщо не ми е мъчно за този сериал, жалко само, че с него за дълго време ще спре и цялата старгейт вселена.

kiko

В този филм има повече еротика от колкото извънземни… стигнах до 10-тия епизод от първия сезон. И досега не съм видял нещо което да ме впечатли освен раздрънканият им кораб много зле е филма сравнение предните два.