Мъртвите ще се разходят отново наесен

Очакват ни 13 нови епизода от „Живите мъртви“, за които продуцентите вече загатнаха някои сюжетни линии.

The Walking Dead ще се завърнат за втори сезон в края на октомври или началото на ноември. Групата оцеляващи в свят, завладян от зомбита, ще мине през нови изпитания в следващите 13 епизода.

За да ни минава по-лесно времето докато дългоочакваното завръщане по американската телевизия AMC (а нищо чудно и тук по Fox Crime, които миналата година излъчиха сезона само с 1 ден закъснение от щатската премиера) се осъществи, продуцентите и актьорите често пускат новини за бъдещото развитие на сериала, които да поддържат интереса. Така например Робърт Киркман, изпълнителният продуцент, обещава да показва по-често Андреа (изиграна от Лори Холдън – „Досиетата Х“, „Сайлънт Хил“, „Фантастичната четворка“, „Мъглата“). Оцелялата сестра ще се окаже най-силният герой от цялата група. От беззащитна девойка, която не може да намери предпазителя на пистолета, ще се превърне в силна жена, уважавана дори от мъжете, лидери на групата.

Не е ясно дали любимци на феновете от комиксите ще се добавят към състава, нито пък е ясна съдбата на Шейн, който в комиксите отдавна е умрял. Поради интереса към героя и уменията на актьора Джон Бернтал продуцентите са изменили историята от оригинала и са го запазили жив. Това само по себе си означава, че никой няма представа какво ще се случи с него по-нататък.

Продуцентите обаче обещават, че втори сезон ще бъде по-напрегнат, както и че ще остане сравнително верен на развитието на сюжета от комикса, което в комбинация с по-задълбоченото разкриване на личностите на героите им е донесло големият рейтингов успех.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Втората половина от втори сезон ще започне февруари (виж ни секцията Премиери), а трети сезон, вероятно октомври 2012.

Nena

Koga 6te zapo4ne 3-ti sezon?