Terra Nova

Отлагат премиерата на Тера Нова

Очевидно не само в България хората обещават нещо, след което го отлагат за половин година по-късно.

Изображение с име: Отлагат премиерата на Тера НоваНовият амбициозен сериал на Фокс „Тера нова“ ще излъчи пилотния си епизод не през май, както по-рано беше обявено, а през есента. Целта е да се даде на екипа от специалните ефекти повече време, за да обработят лентата така, че зрелищата наистина да са невероятни.

Очевидно не само в България хората обещават нещо, след което го отлагат за половин година по-късно. Но това далеч не е първият пример, който да ни шокира с пренебрежение към поставени срокове и задачи. Дано поне наистина си струва и видим нещо невероятно през есента.

Новата Земя разказва за историята на семейство Шанън, които от 2149 година се връщат назад в праисторическите времена, за да проведат опасен експеримент, който да спаси Земята на бъдещето. Президентът на Fox Кевин Райли хвали сериала като го нарича най-амбициозния им проект досега. Изисква се създаване на съвсем нова обстановка, което отнема повече време. Сред актьорите, които ще виждаме в сериала, са Стивън Ланг от „Аватар“ и Джим Шанън от „Живот на Марс“. Изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг, който тази година ще изкушава феновете на жанра и с друг сериал – „Падащи небеса“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата