0

Телевизията взе очакваното решение по-рано от предвиденото и направи ясното официално – „Дневниците на вампира“ и „Свръхестествено“ ще имат нови сезони.

0

Маси Ока, известен с превъплъщението си в Хиро Накамура от сериала „Герои“, ще е звездата в нов сериал. „Коректорите“ започва да се продуцира и ще се бори за място в програмата на телевизия Syfy

1

В Америка тя се води от снощи, а в България започва от днес, 18.04 от 22:00 по HBO. Зимата идва в Седемте Кралства на Вестерос, а това не вещае нищо добро.

0

Малко остана младежът от Смолвил да се превърне в Мъжа от стомана Супермен, който винаги му е било писано да стане. Историята на младините му скоро завършва със завръщане на двама от ключовите герои, а през 2012 ще продължи в нов, независим филм.

2

Четвъртият сезон на научно-фантастичната поредица с участието на Джон Бароумън като капитан Джак Харкнес се занимава с това, какво ще стане ако всички изведнъж станат безсмъртни?

3

В тази вила ужасяващи чудовища ще избиват някои от любимите ни актьори. Лошото е, че вече 3 години не се знае кога ще се състои интригуващото събитие.