И Teen Wolf подновен за втори сезон

MTV се доверява на сериала като го подновява рано.

MTV поднови сериала за втори сезон от 12 епизода, който ще се излъчи през 2012. „Teen Wolf“ в момента е в средата на първия си сезон и това ранно подновяване показва, че телевизията има голяма вяра в него. Все пак тийн драмата е най-гледаното предаване на телевизията със средно 1.7 милиона зрители на епизод.

Но как ще се развие сериал със заглавие „Тийнейджър-вълк“, ако продължи няколко години? Явно продуцентите са си направили сметката и за това:

Всъщност той може да е тийнейджър-вълк доста време. Той е втора година в гимназията, но сме планирали всичко много внимателно. Първият сезон се развива само за два месеца и половина. Втори сезон може да започне точно след пролетната ваканция същия срок. Така че може да гледаме тези деца в гимназията още 10 години.

Сериалът всъщност е римейк на едноименен телевизионен филм от 1985 година. Гимназистът Скот е ухапан от вълк, докато се разхожда из гората по нощите. На другия ден в училището му пристига симпатичната нова ученичка Алисън, в която той се влюбва. Оказва се обаче, че нито вълкът е обикновен горски звяр, нито Алисън е обикновена гимназистка.

Възможността сериала да продължи 10 сезона изглежда доста страшничка, но всичко остава в ръцете на телевизията. Нашето ревю може да видите тук.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |