1 коментар
Falling Skies

Ще има втори сезон за „Падащи небеса“

TNT обяви, че е поръчала нови 10 епизода от драмата за извънземна инвазия.

Изображение с име: Falling SkiesТези, на които „Падащи небеса“ е харесал като сериал, могат да си отдъхнат – не са единствени. Сериалът е намерил нужния брой зрители и ще бъде подновен догодина. Това обявиха тази седмица от TNT. Поръчката им ще се състои от 10 епизода, също толкова има и в първи сезон, като от тях остават да се излъчат още 6.

Рейтингът е изненадал дори продуцентите – пилотният епизод е счупил рекорда на телевизията за най-гледана премиера на нейн сериал. Изглежда, обединяването на феновете на традиционните драми, в които се специализира TNT, и феновете на научната фантастика се е получило повече от добре. Falling Skies вече е купен от телевизии в над 75 държави, в някои от които вече се излъчва и също постига великолепни рейтинги. По всичко личи, че Ноа Уайли е избрал правилния сериал, който да го върне към телевизията, а и звездата от „Терминатор 4“ Муун Блъдгууд не е сбъркала с приемането на новата си роля. Двамата отново ще се завърнат пред камерата догодина.

Новината за подновяването не идва твърде изненадващо. Екипът зад сериала отдавна има вяра в проекта си и чертае стратегията за бъдещите епизоди. Критиците също не пестят похвалите си към продукта на Стивън Спилбърг. Суперуспешният продуцент направи своите големи удари за тази година и с блокбъстъра „Трансформърс 3“, а тепърва му предстои да разбере как ще се справи другия му голям проект за телевизията –  „Тера нова“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата