„Дневниците на вампира“ най-сетне в България

bTV Cinema започва излъчване на The Vampire Diaries от 22 Октомври.

Премиерният за България сериал „Дневниците на вампира” дебютира в българския ефир на 22 октомври по bTV Cinema. Зрителите ще могат да следят хитовата драматична поредица всяка събота и неделя от 13:00 часа, както и повторенията от 00:00 часа.

Крайно време беше толкова хвалената Нина Добрев да се представи и пред българските зрители. Въпреки странния час на излъчване, вероятно е рейтингът да бъде добър. През 2010 г. сериалът печели престижните награди People’s Choice Awards в категория най-добър драматичен сериал и Teen Choice Awards за фантастично ТВ шоу. Нека не забравяме и факта, че главната актриса е българка (поне наполовина), а също така беше избрана за една от най-секси вампирките в жанра от нашето списание.

bTV Cinema е една от по-новите кабелни телевизии в България, но бързо успя да намери своето място сред любимите канали на българина, благодарение на нескромните си инвестиции. Програмата не пренебрегва и нашия жанр – по bTV Cinema се излъчват сериалите „Истуик“, „Куклена къща“, „Досиетата Х“, „Докосване на ангел“, „Мерлин“ (само че тук се казва „Приключенията на Мерлин“) и „Герои“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Mario

Zdraveite golqm fen sum na va6eto spisanie tova e strahotno da se nadqvame 4e i nina 6te dade 1 interviu na bulgarski 🙂