1 коментар
grim-night-image-02

Какво се случва в мрачната нощ?

Веднъж годишно Мрачните Жътвари идват на Земята, за да събират души. Веднъж годишно е по-добре да си стоиш вкъщи…

Ето ви една идея как да си продадете сценария на продуцентска къща за повече пари – направете призрачен трейлър и го пуснете в мрежата няколко дни преди срещата с инвеститорите. Ако ви се е получило добре, продуцентите ще се избият за продукта, а вие ще бъдете богати. Тази истина откриха наскоро Брандън Бестенхайдер и Алън Бей с техния проект Grim Night.

Бутон за зареждане на YouTube видео

И така, много за сюжета не се разбира, освен че по цялото земно кълбо умират различен брой хора. Явно това става в една нощ всяка година, когато мистериозните черни фигури започват да бродят по улиците. Това са Мрачните Жътвари, които са дошли, за да събират човешки души. Правителството се опитва да ограничава смъртните случаи с вечерен час и припомнящи плакати, но тази мрачна нощ на ужасите си остава. Идеята не звучи зле, още повече, че май наистина никой не се е сетил да я реализира досега. На това разчитат двамата сценаристи, а това е привлякло и Universal да им отпусне почти 10 милиона долара. Не че това е кой знае какъв бюджет за американски филм, но е повече от прилична сума за никому неизвестни сценаристи с мистериозен проект.

Изображение с име: grim-night-image-03

За тази мрачна нощ се лансира датата 20 Август 2012, но е малко съмнително дали филмът ще успее да излезе дотогава, след като току-що е бил продаден. Може би просто това е датата на филма и тя няма да се съобразява с датата на излизане на филма, които отново би било приятно разнообразие от всички филми, които гледат да се възползват от всеки такъв детайл за промотиране.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата