Нова инвазия на Звездните рейнджъри

Култовият хит по романа на Робърт Хайнлайн ще има ново анимационно продължение.

"Когато нападнат насекомите, използвайте защитно оборудване". За цял размер на плаката кликнете върху него.

Няма и ден откакто пуснахме гида в стоте най-добри книги на фантастиката и вече попаднахме на новина, свързана с една от тях. Филмирането на „Звездните рейнджъри“ (№31 в класацията) през 1997 се оказа доста успешно за инициаторите си и се превърна в култов хит на жанра. След това излязоха 2 продължения, които не се споменават с добро, и анимационни серии.

Сега се очаква нов, четвърти филм за Звездните рейнджъри, наречен „Звездни рейнджъри: Инвазия“. Проектът се готви от Sony за следващото лято и ще бъде анимация. Режисьор ще бъде Синджи Арамаки, а познатият на феновете Едуард Нюмайър (режисьор на третия филм и сценарист на всичките) ще е изпълнителен продуцент. Оригиналният актьор от първия филм, Каспър Ван Дийн, ще се завърне с гласа си.

Подробностите на сюжета още не са ясни, но е пуснато официално резюме: В Starship Troopers: Invasion далечен пост на Федерацията, охраняван от звездния кораб „Джон А. Уордън“, е нападнат от извънземните буболечки. Екипът на кораба за бързи атаки „Алезия“ трябва да спаси и евакуира оцелелите, както и да върне военното разузнаване на Земята. Но преди спасителният екип да стигне до звездния кораб, Карл Дженкинс (вече част от „Паранормални военни действия“) потегля с него на тайна мисия и изчезма безследно. Така мисията на звездните рейнджъри се оказва много по-опасна, отколкото са си мислели.

Всички заети с проекта обещават, че този филм ще стане известен със своя екшън и смазващи космически битки, но ще бъде ли това достатъчно, за да се вдъхне живот на остарелия франчайз и да заинтересува феновете на жанра? Ако за вас отговорът е „да“, то може би ще ви е интересно да разгледате официалния сайт на новата серия приключения на звездните рейнджъри.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира

И надписите и всичкото ми прилича на Dead Space…