3 коментара
oncebanner

Ветеран от „Изгубени“ в „Имало едно време“

Нови герои влизат в приказния свят на „Имало едно време“.

Изображение с име: Emilie De Ravin-9Връзките между „Изгубени“ и новия сериал „Имало едно време“ продължават да увеличават броя си. Създателите на приказния сериал са продуцентите на „Изгубени“ Адам Хороуитц и Едуард Китсис. Много хора от екипа на „Изгубени“ са се пренесли и на снимачната площадка на „Имало едно време“. Поне в първите няколко епизода се намират препратки към важни за „изгубените“ символи. Злата Кралица (Лана Парила) има малка роля в „Lost“, а в ролята на бащата на принца ще видим Алан Дейл (който в „Изгубени“ беше Чарлз Уидмор).

Сега според TV Guide Емили де Равин (Клер) ще се появи като гост звезда в „Once upon a time“. Актрисата ще влезе в ролята на Бел от „Красавицата и звяра“.

Появата на една от най-обичаните героини от приказките ще видим в дванадесетия епизод на сериала, който ще се излъчи догодина. Интересно е дали де Равин ще запази ролята си на Бел и в сериала „Красавицата и Звяра“, който трябва да тръгне по АВС догодина. Ако да, то можем да говорим, че двата сериала ще се развиват в една вселена и ще се допълват взаимно:

Детайлите за ролята й са оскъдни, но разбрахме, че Бел ще има връзка с Румпелщицхен (Робърт Карлайл). Не е ясно дали и Звярът ще се появи, но със сигурност ще видим Гастон.

Изображение с име: Hollywood Media Honors New York Times Columnist Nicholas Kristof

 

В девети епизод пък ще видим Ема Коулфилд от Бъфи в ролята на сляпата вещица от „Хензел и Гретел“, която ще си партнира с Еън Бейли от „Covert Affairs“, който ще изиграе „Странника“.

Междувременно след третата си серия, сериала показва съвсем малък спад в зрителския интерес, но все още рейтингът му е изключително висок. Високите числа превръщат „Имало едно време“ в един от най-добрите фентъзи сериали за последните години, постижение, което признахме и в ревюто му. Да се надяваме, че продукцията ще задържи високото си качество и няма да последва съдбата на множеството сериали от жанра – а именно да бъде спрян преди да успее да завърши историята си.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата