1 коментар
amy acker 2

Ейми Акър гостува на два дебютиращи сериала

Обичаната от много фенове актриса ще изиграе кратки роли в „Имало едно време“ и „Грим“.

Изображение с име: AmyAcker3Любимката на голяма част от феновете на фантастиката Ейми Акър ще се появи в „Имало едно време“. Актрисата от „Куклена къща“, „Ейнджъл“ и „Бъфи: Убийцата на вампири“ ще се появи в сериала на ABC като жена, в която джуджето Сърдитко (Grumpy, в ролята – Лий Арънбърг) е влюбен. Героинята на Ейми Акър ще се появи и в реалния, и в приказния свят.

Самият Арънбърг е въодушевен от новината и казва, че да бъде пред камерата с Ейми Акър е сбъднала се мечта.

Тя не е първата актриса от сериал на Джос Уедън, която гостува в сериала – наскоро Ема Колфийлд от „Бъфи: Убийцата на вампири“ изигра сляпата вещица от приказката за „Хензел и Гретел“. Разбира се, за този кастинг си има обяснение – сценарист и продуцент на Once Upon a Time е Джейн Еспенсън, която беше в екипа и на трите гореспоменати Уедънови сериали.

Приказният сериал напоследък страда в рейтингите, но със сигурност ни очаква поне още една партида от епизоди, която ще започне от януари.

Това обаче не е всичко за Ейми Акър. Тя ще уважи и другия приказен сериал, който върви в момента – „Грим“. Там тя ще бъде страховитата Черна Вдовица. През повечето време тя е Лена, обикновена трудолюбива домакиня. Но тъй като страда от синдром на бързото стареене, на всеки пет години тя трябва да изсмуква живота на трима мъже, за да поддържа красотата си. Grimm също ще излезе от почивката си през януари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата